Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
kapitalisme 
nn - 18.02.2007 20:26

Ik denk dat mensen in een schoenenfabriek in Indonesië graag daar werken, om het simpele feit dat ze anders wel ergens anders zouden gaan werken. Neem even de tijd om die logica tot je door te laten dringen, 'grk'.


bullshit 
Defiance - 18.02.2007 20:40

Maar "NN" of ze daar "graag werken" zoals jij zegt lijkt mij sterk. Ik denk het niet zelfs. Het is bittere noodzaak om te kunnen overleven. Anders geen eten voor het gezin he?

Jij moet ook even verder denken dan je neus lang is
idioot 
grk - 18.02.2007 19:28

ga effe lekker bolkestein z'n plee schoonlikken, 'nn' (en vraag maar eens een arbeidster in een van nike's schoenenfabrieken in indonesie hoe fijn ze kapitalisme vinden)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.