Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Goed zo 
henkie - 24.01.2007 18:12

Leuk dat de jongeren van de VVD zich ook eens op deze manier profileren. Ga door zo, en laat je niet weerhouden voor een eventueel verbod!
wim 
anti alles - 27.01.2007 18:58

nazi's en communisten 1 pot nat
Wat? 
SP-stemmer - 24.01.2007 18:26

Citaat: Maar een partij die als demonstratieleus 'Weg met het neo-liberalisme' draagt doet niet aan vrijheid van meningsuiting


eeeeuhm wat is er mis met het tegengaan van het verderfelijke neo-liberalisme uit Europa en de VS? Ook bijv. de SP deelt dit standpunt, doet die partij dan ook niet aan de vrijheid van meningsuiting?

Zou haast zeggen dat het hele bericht een grote hoax is.
Hoax? 
peter - 24.01.2007 18:49

Het zou best wel eens een hoax kunnen zijn. Maar dan begrijp ik niet dat Indymedia dit bericht zo prominent op de site vermeldt en AFA het zelfs nodig achtte de oproep van de VVD-jongeren te verspreiden via hun perslijst. Wellicht dat men deze oproep niet eens goed gelezen heeft...
NVU en de SP meer dan de helft hetzelfde 
Peter - 24.01.2007 23:28

Ik moet zeggen dat meer dan de helft van de standpunten van de NVU hetzelfde zijn als de SP, sterker nog, sommige zijn zelfs nog socialer en linkser dan de standpunten van de SP.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.