Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
demonstratie 
rosa - 19.12.2006 18:59

voor een demonstratie is het niet te laat.
Dan alle betrokken instanties af maar pas als het onderzoek is afgelopen.
Alle betrokken partijen bestoken met emails en wijzen op hun verantwoordelijkheid.
humor om te lachen 
shibby! - 19.12.2006 20:21

nee, ik vind het ook niet grappig.

Wat ik maar probeer te zeggen is dat het bericht van 'gifkikker' verdacht veel op een hoax lijkt. Hij/zij heeft dus op GeenStijl zitten te kijken en het op Indymedia nog eens dunnetjes over gedaan.

De overeenkomsten zijn belachelijk opvallend, in bovenstaand bericht staat bijvoorbeeld: "Neem oude Verdonk-spandoeken mee, en verander de naam in 'Vos'". In het GeenStijl-stukje staat precies dit:  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/images/spandoek1.jpg


stijlloos 
shibby! - 19.12.2006 19:21

Slecht hoor, een oude geenstijl-grap herhalen... geen sociaal leven?

 http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/044966.html


inkoppertje 
peter - 19.12.2006 21:42

Shibby, er zijn wel meer columnisten die een vergelijking hebben getrokken tussen de giframp en de brand op Schiphol-Oost, en de relatieve stilte in de pers, onder politici en actievoerders. Zoals op de site van Ravage (7 dec.) en Trouw (9 dec.) en Geen Stijl (15 dec.). Ik vind de argumentatie van deze gifkikker zo voor de hand liggend, dat ik een hoax uitsluit. En al zou het een hoax zijn, het maakt de roep om actie niet minder urgent.

 http://www.ravagedigitaal.org/index.htm?toestand/toestand24.php~mainFrame

 http://www.trouw.nl/deverdieping/dossiers/article568930.ece/Ephimenco_Het_gif_van_de_groene_wethouder?pageNavType=all


Giframp grappig? 
peter - 19.12.2006 19:53

Shibby, ik snap werkelijk niet wat er zo grappig is aan de giframp, wellicht kun je ons dat nog even toelichten. En ja, Geen Stijl slaat niet altijd de plank mis, in dit geval hebben ze gelijk met hun berichtgeving.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.