Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
tekst 
poul van bremen - 13.12.2006 00:44

Ik lees de berichten over 0axaca op Indymedia en denk dan bij mezelf: 'Waarom moeten er zoveel van die teksten in het Engels? Ik kan me voorstellen dat er teksten in het Nederlands en af en toe misschien in het Spaans kan voorkomen voor de autenticiteit, maar Engeld? Graag wat meer vertalingen alsjeblieft.

E-Mail: poul14@hotmail.com
luiheid 
poul - 13.12.2006 01:11

Ik weet dat er op indymedia eigenlijk geen diskussie mag plaatsvinden, maar we zullen het hier maar een weerwoord noemen, dus als ik even mag -
ik vind gewoon dat iemand die een engelse tekst bemachtigt zélf moeite behoort te doen om een vertaling te krijgen om zijn tekst in het NL te publiceren. Als het vanwege de autenticiteit niet anders kan omdat iemands woorden herhaald worden dan kan het in het Engels natuurlijk. Ik ben zelf Engels leraar, maar lees graag belangrijke en/of interessante teksten graag in het NL en niet in een andere vreemde taal.

E-Mail: poul14@hotmail.com
100-duizenden 
MM - 13.12.2006 01:04

Ja Carla:

Ik had het te vlug gelezen: die "honderd duizenden" slaat dus alleen nog op de vele berichten van *eerdere* demonstraties die onjuist waren.

Aantal eerder stakende leraren van publieke scholen: ca. 70.000 + vele supporters, kom je inderdaad op 100-duizenden, die het helaas vooral de laatste tijd laten afweten. Hoop dat het tij keert.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.