Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Woei! 
pom - 10.11.2006 12:15

Echt prachtig!Kick-ass aktie!Een geheel geweldloze grappige aktie....tja das toch kut zoiets, kunnen we niet zeiken dat jullie terroristen en wat niet al zijn!Woei!
Wel fijn trouwens dat de politie blijkbaar ook moeite heeft met pro-verdonk foldertjes!
is het leuk dan is het ook niet goed dus 
spooky - 10.11.2006 11:40

En ja hoor linkse kogels, werkschuwtuig en de frustraties komen weer duidelijk van rechts. Alweer lang geleden heb ik me gruwelijk gestoord aan de haat van de AFA´s die hier op indymedia weereens een podium hadden en ik die er middenin zat op de Dam. Ik ben toen geschrokken van de radicale linkse haat  http://www.indymedia.nl/nl/2006/02/34355.shtml Deze actie maakt me weer trots links. Zullen we het voortaan zo leuk en vriendelijk blijven. Goede actie!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.