Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
uh 
duif - 10.08.2006 16:35

en "het is een strategie van zionisten om anti-zionisten anti-semitisch te noemen" is weer een strategie van anti-semieten om kritiek te kunnen negeren.

"Che Fan", je loopt hier al tijden haat te propageren en overal samenzweringen te zien. Figuren als jij, 'Marconi', 'Onix' en Peter Edel hangen iedereen de keel uit. Rot op!
Edel en waarheidsgehalte? 
Nico - 10.08.2006 12:25

Berichten van de antisemiet Peter Edel hebben regelmatig weinig waarheidsgehalte, en bestaan uit een mix van hele en halve waarheden en leugens.
Belachelijk 
Bert - 10.08.2006 17:04

Ik van het CIDI!? Dan ben jij zeker Hezbollah-leider Nasrallah himself! Hou toch eens op met je suggestieve verdachtmakingen waarbij je iedereen die ook maar een spoortje van kritiek heeft op de Iraanse regering of Hezbollah meteen een zionazi en lakei van het "fascistische Amerika" noemt. Je maakt jezelf compleet belachelijk door je overgesimplificeerde opstelling. Eenieder die oprecht strijd tegen de bezetting van Palestina en de disproportionele aanval op Libanon kan jou missen als kiespijn. Je maakt die strijd alleen maar belachelijk.
iran en uranium 
Che Fan - 10.08.2006 13:56

Waarom zou de joodse gemeenschap in Iran niet blij mogen zijn met het Iraanse atoomprogramma? Het lijkt me dat Iran die wapens best kan gebruiken om de reele dreiging van de amerikaanse fascisten het hoofd te kunnen bieden. De geschiedenis (oa noord korea) heeft geleerd dat de amerikaanse oorlogsmisdadigers dan niet durven aan te vallen.
De persoonlije sneer naar peter edel zal wel van een sympatisant van de zionazis zijn.

volhoudertje 
Che Fan - 10.08.2006 15:56

Je bent een volhoudertje. Zionazis zijn zeer bedreven in deze soort zwarte propaganda. Socialisme, anarchisme, zijn allemaal vlaggen op een (stiekum) strontschip dat solidareit terug dringt tot iets wat "heel toevallig" de amerikaanse fascisten en haar zionistische doodsekader-staat goed uit komt.
Je manipuleerd heel erg goed door te stellen dat ik anti-semitsich ben en door te stellen dat ik een kern oorlog wil. Kernwapens zijn voor iran de enige mogelijkheid om de amerikaanse agressor van zich af te houden. Ze voorkomen dus een oorlog. Maar ik denk dat je gewoon iemand van het CIDI bent ofzo. Dat jij de Isralische en amerikaanse staat niet als fascistische entiteiten ziet, bewijst dat je een volkomen geindoctrineerde idioot bent of een dood gewone zionazi. Ik vermoed het laatste in verband met je taktiek om anti-zionisten anti-semitisch te noemen.

. - 10.08.2006 15:03

"Eigenlijk ben je de moeite niet waard om op te reageren..."

Goh laat ik nu net hetzelfde hebben gedacht!

Mijn decadente blanke levensvisie??? je kent me blijkbaar zo goed! Denk je dat ik blank ben omdat ik nederlands kan schrijven zonder spelfouten? Dat zou wel erg racistisch van je zijn... ;-)

En wat zijn Zionazis eigenlijk?


ik haat geen joden 
Che Fan - 10.08.2006 14:38

Hoe kom jij er bij dat ik joden haat? Je lijkt volkomen geindoctrineerd door het systeem waarvan je ongetwijfelt zeg dat het het jouwe niet is. Jij snapt niet dat als de amerikanen de iraniers hebben gepakt, ze voor de volgende gaan, waar jij ook weer niet sollidair mee bent. Dan op een dag komen ze voor jouw en iser niemand meer om jouw te helpen. Je moet eens uit je decadente blanke levensvisie stappen en zien dat amerika gevaarlijker is dan Hitler duitsland en dat ons land een soort kampbeulen voor de hedendaagse nazis dreigt te worden.
Eigenlijk ben je de moeite niet waard om op te reageren met smerige demagogie over mijn vermeende "jodenhaat". Jij bent in elk geval geindoctrineerd door de zionazis.



Doorgedraaid 
Bert - 10.08.2006 15:23

Het simplistische wereldbeeld van Che Fan:

-Amerika is gevaarlijker dan Hitler-Duitsland
-Israël is fascistisch en zionazistisch
-Iran is anti-imperialistisch en dient gesteund te worden. Geef ze maar atoombommen.

Jij bent geïndoctrineerd door de dictator Stalin en je bent een simplist van de eerste orde. Met doorgedraaide communisten en anti-zionisten zoals jij is geen normaal gesprek te voeren. Gelukkig ben jij niet exemplarisch voor links.

En nee, ik ben tegen een aanval van Amerika op Iran. Dat moet met alle middelen bestreden worden (maar dan niet met atoombommen). En ja, ik haat de fundamentalistische regering van Iran. Die heeft schijt aan mensenrechten, vrouwenrechten en bestrijdt elk vrij-socialistisch, socialistisch en anarchistisch initiatief in het land. Maar dat zal jou aan je reet roesten zolang de kleine satan en grote satan maar bestreden worden, zelfs als dat tot een atoomoorlog leidt.

Aangezien jij het wel prima vindt om met de vijand van je vijand samen te werken, raad ik je aan om lid te worden van de NVU. Ook al ben je het met hen niet geheel eens, jullie kunnen dan wel samen strijden tegen joden, zionisten en Amerika.
. - 10.08.2006 14:19

Che fan : je bent een neo-nazi en fan van een terrorist... doe niet zo schijnhelig, antisemiet die je bent. Getverdemme

. - 10.08.2006 11:12

goh wat een surprise!

en die verklaring is zeker geheeeeeel vrijwillig afgelegd.. geloof je zelf toch niet? lekker krieties
Stalinist 
Bert - 10.08.2006 14:08

Che Fan, jij onverbeterlijke stalinist, hou eens op met je krankzinnige eenzijdige praatjes. Wil je nu echt dat steeds meer en meer landen over atoomwapens beschikken!? Zou het niet beter zijn te streven naar een wereld zonder atoomwapens? Maar nee, jouw haat tegen joden en Amerika is zo groot, dat je verblind bent en pleit voor MEER massavernietigingswapens. En jij noemt jezelf Che Fan! Die Che zou zich in zijn graf omdraaien als hij zielen zoals jij hoort pleiten voor een atoomwapenwedloop die onvermijdelijk leidt tot een vernietiging van de wereld
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.