Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Custieborrel 
Buurman - 25.07.2006 03:23

Wat zijn jullie een stelletje losers hee! Het is ook nooit goed he? Wat denken jullie nou? Dat de "rechtse" beweging werkelijk jullie borreltje zou gaan komen verstoren? HaHaHa Dat zijn jullie geenzins waard stelletje fascisten. Zij verlagen zich niet tot jullie soort van actievoering! Tenminste, ik heb nog nooit gehoord dat "rechts" heel zielig een borrel ging lopen verstoren. Sinds wanneer is het in Nederland eigelijk verkeerd om met wat vrienden te gaan borrelen? Als die crustieborrel van jullie al heeft plaats gevonden zal die niet lang geduurd hebben aangezien niemand bestand is tegen de lucht die jullie verspreiden? Zeker een kroegbaas niet die omzet wil draaien! Maar jullie schijnen jezelf nogal uitermate belangrijk te vinden in dit geheel lees ik al. Zien jullie dit als een overwinning ofzo? Moet nog al een happening geweest zijn dan... 30 crusties, 30 rietjes en 1 biertje...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.