Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
voetbal 
johan - 23.06.2006 10:47

Om 1500 uur start het Nederlands elftal met een wedstrijd op het WK. Daar ga ik naar kijken. Anders as ik wel gekomen.
daar-komt-die-bal.... 
spits - 24.06.2006 12:55

misschien willen voetbalfanaten eens verder kijken dan hun eigen hup-holland-hup-bierzuipen-oranje-boven-lekker-voor-de-tv-hangen-subcultuurtje om te weten wat er met geïllegaliseerden in dit land gebeurt!
verder zijn zulke negatieve opmerkingen niet als aanvulling te beschouwen
Foeballuh 
NN - 23.06.2006 19:57

Volgens mij is Nederland - Portugal om 21 uur. Genoeg tijd dus om in de middag effe te demonstreren tegen de bajesboten.
WK 
uli - 23.06.2006 18:22

Jezus, je gaat toch niet iets organiseren op het moment dat iedereen voetbal zit te kijken? Goede actie hoor, maar kijk qua mobilisatie eens verder dan je eigen subcultuurtje.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.