Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
vrijheidsstrijders 
krulmus - 01.05.2006 00:25

Behoorlijk fout hoor dat
klupje DHKC. Heb ze eens
geinterviewd voor mn radioprogramma.
Nou dat werd geen succes want ze
wilden alleen namens de PARTIJ praten.
Het persoonlijke standpunt mocht men niet
verwoorden. Lekkere vrijheidsstijders.


vuurpeleton 
krulmus - 01.05.2006 21:09

Haha ik lever wat kritiek en moet
van de communisten gelijk voor het
vuurpeleton!!

Verwerp elke vorm van autoriteit!!!
Superfout 
NN - 01.05.2006 10:48

Dus tegenwoordig zijn mensen al "behoorlijk fout" als ze namens een organisatie, partij of collectief praten? Goh... Wat zijn nazi's dan in jouw ogen? Superradicaal extreem behoorlijk fout?

krulmus is dom 
puntje - 01.05.2006 14:35

krulmus is een dom persoon. Als mensen namens een organisatie ergens aan deel nemen zitten ze daar niet voor zichzelf. Het zijn geen egotrippers ofzo. Maar de turkse fascistische staat zal blij zijn met jouw commentaar. mallooot. Nu wordt Bahar gepakt, morgen ben jij aan de beurt en dan is er mischien niemand meer die het voor jouw op neemt. Je zou het bijna hopen dat krulmus net zo hard met fascisme en repressie wordt geconfronteerd als het volk in Turkije.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.