Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Laat WISE "opblazen" uitleggen 
Paul - 27.04.2006 11:26

Alvorens allerlei gedachten te laten gaan over wellicht de dubbele betekenis van het woord "opblazen" lijkt het mij beter dat WISE zelf even hier de moeite neemt om uit te leggen wat nu precies wordt bedoeld.
Trek motieven niet in twijfel 
SNIX - 27.04.2006 16:15

Ik trek hun motieven ook niet in twijfel. Het gaat mij alleen over de zeer ongelukkige "verpakking".
Geen sterke symboliek 
SNIX - 27.04.2006 09:22

Goed idee om actie te voeren. Symbolisch een kerncentrale opblazen communiceert echter niet goed. Als je aan de Tsjernobyl-slachtoffers denkt, is het misschien zelfs smakeloos.
opblazen en opblazen 
Chaoss - 27.04.2006 10:25

Als ik naar het plaatje kijk, bedoelen ze denk ik met opblazen dat ze het ding met lucht opblazen in plaats van laten exploderen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.