Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Bewaar die tomaten voor iets anders... 
NSF-bezoeker - 16.04.2006 23:08

Wat ik zowel bij de aanvullingen als de ruispagina lees vind ik zo'n gezeik. Natuurlijk is die FNV al een aardig rechtse kliek aan't worden zeker als je kijkt naar wat het vroeger was. Maar er komen ook genoeg andere organisaties en personen die het hart wel echt links zijn en sociaal. En wil je duidelijk maken dat de FNV niet is wat iedereen denkt dan moet je dat niet bij een Indymedia bericht laten horen dat maar een paar mensen lezen (en vooral mensen die het met je eens zijn wat betreft de FNV), maar moet je dat doen op het NSF waar je een rechtstreekse discussie kan voeren.

Verder is tomaten gooien iets wat heel het NSF verkloot, terwijl daar genoeg goede personen en organisaties hun bijeenkomsten organiseren, dus hou die tomaten nou maar voor een FNV bijeenkomst als je ze kwijt moet, of gooi ze naar neonazi's of echt rechtse politici.
agnes 
zwartekat - 14.04.2006 11:11

lijkt me een mooie gelegenheid om die vakbonzen eens met tomaten te bekogelen.
dat tuig dat zogenaamd namens de arbeiders spreekt en zoete broodjes bakt met werkgevers en regering. dat tuig dat je laat staken voor 1% meer loon. tis dat het zo droevig is anders was het bijna hilarisch wat er over is uit betere tijden, waarin de radartjes nog werden gevreest.
dus neemt een tomaat mee, en eis het onmogenlijke! weg met die nbsrs.

weg 
nieuwslezer - 16.04.2006 20:24

kunnen de twee discussiebijdragen hierboven verwijderd worden? Indymedia is geen babbelbox.
weg met de bazen 
Farshad - 14.04.2006 13:27

Weg met de bazen. Ook deze moet weg.

Verlos uw ketenen en denk voor uwzelf!
Tegenstrijdige aanvulling 
nn - 16.04.2006 14:47

In de bijdrage van Kees hierboven staat een rare tegenstrijdigheid.
Eerst schrijft hij: "de protesten werden nu net gekenmerkt door een
verfrissend gebrek aan leiders, een sterke decentralisatie en
autonome besluit- en actiestructuur". Om vervolgens zeker te weten
dat: "Christophe Aguiton geen rol van betekenis speelde in de laatste
actiegolf". Gelet op de eerste zin is dat een merkwaardige bewering.
Als het werkelijk allemaal zo decentraal was, dan bestaan er toch uberhaubt geen mensen die een rol van betekenis hebben gespeeld in de laatste actiegolf?

Maar het is ook niet zo belangrijk wat de rol van een bepaald individue is. De vakbond waar Aguiton toe behoort "Sud" was in ieder geval een van de drijvende krachten achter de protesten in Frankrijk. Naast vele andere organisaties overigens.


Gelukkig komen er ook anderen 
Positieve NSF-bezoeker - 14.04.2006 11:48

Gelukkig komen er genoeg anderen. Ik ben het eens met je kritiek op de vakbond, die zijn inderdaad naar rechts verschoven. Toch zijn er genoeg andere mensen die graag willen horen wat Agnes Jongerius te zeggen heeft en het zal laf zijn als je daadwerkelijk haar gaat bekogelen. Stel haar moeilijke vragen en krijg zo de zaal achter je, anders zal je alleen gehaat worden.

Wil je haar helemaal niet zien, dan zijn er genoeg andere bijeenkomsten waar heel andere figuren zitten die veel linkser zijn dan Jongerius.

Dus zeker gaan!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.