Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
verschil 
jaap - 08.04.2006 21:38

Het lijkt er op dat de bereidheid om in getale te komen groter is wanneer michieltje op komt draven, dan wanneer het om een circus gaat.
geweld 
A - 09.04.2006 01:38

Aan Galileo: Wat heeft Michiel Smit te maken met actievoerders die tegen dierencircussen staan te protesteren?

Ik was er afgelopen vrijdag bij. En ik ben dan ook nog nooit bij een demo geweest tegen Michiel Smit. En zou nooit offensief geweld gebruiken.
Offensief geweld is niet goed te keuren. Defensief geweld is wel goed te keuren als je idd in gevaar gebracht wordt. Maar het beste is om geweldloos te blijven. Ook tegen fascisten, omdat je je anders tot hun niveau verlaagt. Het is beter te laten zien dat je ze met woorden kan verdrijven. Dus hoe meer mensen bewuster zijn van mensen met foute ideeen des te kleiner ze worden. Dan verdwijnen ze zelf wel. Nu zijn ze geen eens een gevaar voor samenleving. Vind het CDA gevaarlijker iig dan een Michiel Smit. Ik vind dierenuitbuiters gevaarlijker dan Michiel Smit. Dus daarom concentreer ik me ook vooral op dierenuitbuitende mensen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.