Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
aanvulling 
Jan Sluis - 26.03.2006 21:01

Een toestand die het zeker verdient om de oppositie te steunen tegen de verkiezingsfraude. Maar ik krijg er toch wat een smakeloos gevoel bij. Verkiezingsfraude is niet vreemd in de wereld en komt in veel landen voor
waar de democratie alleen op papier staat maar er in werkelijkheid niet is. De laatste verkiezingen in Rusland is er een goed voorbeeld van. In Tsjetsjenie zou 90% van de kiezers op Poetin gestemd hebben (!!). oppositie-kandidaten zijn hardhandig opgepakt. Er bestaat geen persvrijheid in Rusland enz..Toch zijn er door de EU en VS geen sancties genomen. Het moet maar snel mogelijk weer vergeten worden. Bij andere dictaturen geldt hezelfde. Er worden door de EU en de VS alleen sancties genomen wanneer het regime haar eigen deuren sluit voor buitenlandse investeerders en de eigen markt beschermd. Het gaat hen helemaal niet om de mensenrechten. Dat is een wapen wat te pas en te onpas gebruikt wordt als pressiemiddel om een regiem op de knieeen te krijgen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.