Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Dubbelop? 
peter - 25.03.2006 19:04

Ach ja, maar al die bladen, websites, radioprogramma's die af en toe wat lees-/kijk-/luistertips dumpen op de site van Indymedia trekken niet dagelijks 2000 bezoekers o.i.d. Ik vind het wel prettig dat ik via Indymedia op de hoogte word gehouden van interessante artikelen op sites die ik echt niet allemaal elke dag zal bezoeken. We zijn op de wereld om mekaar te helpen niet waar?
Dubbelop 
NN - 25.03.2006 18:31

Allemaal leuk en wel, maar waarom plaatsen jullie deze berichtgeving ook hier? Het staat toch al op de Ravage-website? Of mag ieder papieren of digitale magazine hier al zijn of haar artikelen gaan dumpen? Ik vind het een beetje dubbelop en teveel van het goede.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.