Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
"Sms-bom Sévèke levert geen enkele getuige op 
PNA - 29.03.2006 23:58


ANP citaat:

"
De politie traceerde de nummers van alle mobiele telefoons, die op 15 november vorig jaar in het centrum van Nijmegen zijn gebruikt rond het tijdstip dat activist Louis Sévèke op straat werd doodgeschoten. In een sms-bericht vroeg de recherche om een internetsite te bekijken met daarop uitvoerige beschrijvingen van vijftien ontbrekende getuigen.
"

Website: http://www.bnr.nl/ShowANPNieuwsArtikel.asp?id=43101
 
Klassejustitie 
Bram - 25.03.2006 00:00

Is de ene moord erger dan de andere? Het lijkt erop dat betrokkenen de moord op Louis van groter belang vinden dan elke willekeurige andere moord. Vanuit hun eigen beleving begrijpelijk, maar stel je voor dat naasten van elke vermoorde hetzelfde eisen als de medestanders van Louis. Ook voor justitie en het politieapparaat zou moeten gelden dat elke vergelijkbare misdaad, dus ook elke moord in gelijke mate onderzocht zou moeten worden. Maar activistisch links eist hier duidelijk meer rechten op dan de gemiddelde burger ooit voor elkaar zou krijgen.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.