Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
GEEN DISCUSSIESITE 
nn - 26.02.2006 23:02

Het fijne aan indymedia is dat het geen discussie site is.... mensen willn over het nieuws geinformeerd worden en persoonlijk vindt ik het heel vervelend om door het geleuter va types als maximalus heen te moeten lezen voordat ik weer eens iets met nieuwswaarde tegenkom.

Website: http://www.stopssherdenking.tk
 
Nieuw facsisme 
TRS - 26.02.2006 19:13

Anderen hun mening, overtuiging niet gunnen, hen het vrije woord te ontnemen en hun van de straat vegen, dat zijn kenmerken van het oude en het nieuwe facsisme. De zogenaamde bestrijders van facsisme beginnen steeds meer te lijken op zij die ze trachten te bestrijden.
x - 27.02.2006 20:49

> Als je het hier zo slecht hebt, en je kan je niet vinden in de Nederlandse/Europese normen en waarden, waaronder natuurlijk de vrijheid van meningsuiting. Waarom vertrek je dan niet (terug) naar een Islamitisch land! Ook wilde we duidelijk maken dat als je geen
> Is dit nou echt zo Fascistisch/racistisch!!??

In ieder geval is het Islamofobisch en paternalistisch.
Maartens eetlust 
NN - 26.02.2006 14:16

Goh, in de dagen dat Maarten nog plezierig op RTVNH in een jongerendebatje deelnam was hij een stuk lichter dan het gevaarte dat nu een spandoek recht houdt.
ging goed 
RaleX - 27.02.2006 17:49

dit was mijn eerste demo en ik moet zeggen dat ik er veel van heb geleerd vooral over die facisten.
die denken dus sirieus dat ze iemand hget land mag weigeren en als ze een andere huidskleur hebben.

ook die kerel die iedereen fotos liep te maken zelfs na 3 waarschuwingen bleef hij doorgaan ook nadat hij me beloofd had het niet meer te doen.

en ook geestelijk gehandicapten verdienen liefde (dus ook fascisten)

kijk zelf maar even 
brigada 161 - 26.02.2006 19:58

kijk maar even op HH en SF, allemaal nazi'tjes die lopen te jengelen zij zijn groot en wij zijn klein en dat is niet eerlijk, ik ga nooit meer naar een demo, rellen is leuk maar hier is geen lol aan, jengel jengel jengel auw auw auw..

tuurlijk werkt repressie niet, daarom heeft amsterdam ook zo'n groot extreem rechts probleem in vergelijking met de rest van nederland...

op naar limburg...
reaktie op de 'fotograaf' 
x - 28.02.2006 01:11

leuk filmpje.. maar misschien is het niet zo praktisch om dit op internet te zetten, aangezien er vrij veel mensen volkomen herkenbaar in beeld zijn etcetera.. en dan bedoel ik uiteraard niet de fasjoos.
Nazi's willen geweld 
NN - 27.02.2006 00:38

Brigada 161 op Stormfront zegt de NVU clown Kusters (post onder naam Sander) dat zij Amsterdam aan gaan doen. Die nazi's willen graag geweld, daarmee krijgen ze aandacht voor hun zielige zaak. De reden dat men niet hier aanwezig was was omdat men de Fortuynisten demo 'pro joods' vond.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.