Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Bizar! 
Deborah Arrendell - 10.12.2006 16:12

Hallo,

Ik heb net dat vreselijke filmpje gezien van die wasberen en kan niks anders doen dan HUILEN!!!!
Ik vraag mij af wat er in deze mensen hun hoofd omgaat,dat je zoiets kan doen.
Ik als grote dierenliefhebber kan mij er NIKS maar dan ook NIks bij voorstellen!
Ik kan niet anders zeggen dat ik het gewoon ronduit WALGELIJK vind en hoop dat ik ooit nog mag meemaken dat dit soort dingen NERGENS meer ter wereld geaccepteerd worden!
Ik heb totaal geen woorden hiervoor,ben alleen maar verbijsterd!
Waarom leven mens en dier niet gewoon samen? Waarom denkt de mens het recht te hebben om dieren van hun vrijheid te beroven....WIE DENKEN WE WEL DAT WE ZIJN!!!!!!????
Ik geloof er stellig in dat als we verplicht mensen educatie geven over hoe ze met dieren en de natuur om moeten gaan en mensen allemaal hun handen bijeen slaan,er een heleboel kan veranderen.
Zoals op tv ook altijd te zien is....BESCHERM DE DIEREN TEGEN DE BEESTEN!

Bij deze wil ik ook even van de gelegenheid gebruik maken om mijn steun en waardering te geven aan de VELE mensen die zich dagelijks keihard inzeten voor deze dieren,in de hoop ze terug te geven waar ze al zo lang naar verlangt hebben.

Dierenvrienden JULLIE ZIJN GEWELDIG!!!

met vriendelijke groeten Deborah Arrendell



E-Mail: deml86@hotmail.com
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.