Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
oh ja, en dan dit nog 
Joke Kaviaar - 25.01.2006 23:05

rightwingwatcher heeft het over ene rene68 op het pim fortuyn forum, ook wel bekend als Rene van der Berg. Voor de duidelijkheid en volledigheid: die informatie komt hier vandaan:  http://www.gebladerte.nl/11180f74.htm

en behalve de aldaar genoemde bedreiging, zie ook deze link (die destijds ook op indymedia stond) naar een topic op pim fortuyn forum met eveneens bedreigingen aan het adres van panden waar spandoeken tegen Verdonk hingen begin november:  http://anonym.to/?http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?TOPIC_ID=41331&whichpage=1



zoek ze  
cp&n - 25.01.2006 15:45

beste watcher,

wat doet die rene van der berg?

grrr

pim fortuyn-forumschrijver zit weer op indy 
rightwingwatcher - 25.01.2006 15:31


bovenstaande 'me' is rene68 van dit pim fortuyn forum, extreem rechtse gevaarlijke gek eerste klas, heet in het echt rene van der berg, en nu opzouten, 'me'!
het verband met je postings op dit forum en die op indy is telkens weer overduidelijk namelijk:
 http://anonym.to/?http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?TOPIC_ID=43074
Kont laten zien 
SNIX - 25.01.2006 13:58

Je kunt bijvoorbeeld allemaal je blote kont laten zien aan Verdonk.
Non Item 
Rita Hater - 25.01.2006 17:03

Wat een non-item Krijtje.

Dat Rita Verdonk een raar wijf is, oke, maar deze zinloze en onzinnige weblog-achtige opmerkingen gaan nergens over en horen wat mij betreft niet op Indymedia. Jouw persoonlijk mening zal mij aan mijn reet roesten.

Dus: je gaat een actie organiseren en roept mensen op om mee te doen of je schrijft iets inhoudelijks over het beleid van Rita Verdonk en waarom het rascistisch is.

Of is dit wazige stukje van jouw hand een soort van oproep tot een actie?
hetzen en dreigen 
RWW - 25.01.2006 17:05

die idioot zit voortdurend op indymedia te kijken wat er op staat.
het item over essener die een origineel zoekt van de poster reisbureau rita verscheen zo ook al heel snel bij het pim fortuyn forum. hij voert ook hetze tegen mensen ed.
COC kort van memorie! Motivatie van protest: 
Joke Kaviaar - 25.01.2006 21:23

Op 5 mei 2005, dus op bevrijdingsdag, liet onze Rita een homoseksuele man deporteren naar Libie. Die man was daar veroordeeld tot een gevangenisstraf van 9 jaar vanwege zijn homoseksualiteit. Hij was daar ook gemarteld. Toch is hij met geweld gedeporteerd. Ook het COC heeft hier nog tegen geprotesteerd. Tegelijkertijd werden er een aantal homoseksuele mannen vastgehouden in de deportatiecentra, ik meen eentje op Schiphol en eentje op de bajesboten. Het waren mannen uit Iran. Het had maar weinig gescheeld of ze waren door Verdonk naar de galg gestuurd. De mannen hadden 'geluk' dat er juist bekend werd dat twee homoseksuelen waren opgehangen in Iran. Die moesten daartoe dus eerst valselijk beschuldigd sterven.

Vlak voor de zomer liet Verdonk bekend maken dat in het nieuwe parlementaire jaar de nadruk meer zou komen te liggen op integratiebeleid. Geen wonder, haar asielbeleid is om te janken. Haar integratiebeleid trouwens ook, maar dat wordt toch door meer mensen geslikt, omdat het telkenmale wordt verbonden aan terreurdreiging. Een misselijkmakende haatcampagne met uiterst nationalistische trekken.

Ze lijkt er aardig in te slagen, leuke stunt in Afrika erbij met die 120 van 90.000 die zorgvuldig geselecteerd hiernaartoe mogen komen. Ja hoor! De verkiezingen komen er weer aan en Rita schurkt zachtjes wat opzij, met het oog op haar toekomstige carriere. Ondertussen gaat het opsluiten van onschuldigen gewoon door, is ze nog steeds politiek - en persoonlijk! - verantwoordelijk voor de elf doden van de Schiphol brand en is ze nog steeds verantwoordelijk voor de deportatie van Congolezen met dossier of aantekening, dat maakt niet uit. En het was niet alleen Congo!

En dan Mehdi, de hongerstaker. Zonder steun van het platform had die man het nooit gered. Nu is hij vrijgelaten en doet de IND alsof ze het nieuwe asielverzoek serieus gaan bekijken. Maar pas op! Het kan een slimme zet zijn om de hongerstaking te breken. Mehdi mag wel uitkijken als hij is aangesterkt. Een asielaanvraag is zo afgewezen en dan zullen ze sneller zijn met arresteren en uitzetten.

Het zijn maar voorbeelden. Een paar maar van dit onmenselijke afschrikbeleid. Nee, Verdonk maalt niet werkelijk om de mensen. Ze gebruikt homorechten alleen maar om een nieuw racisme te vergoeilijken. Persoonlijk pas ik ervoor me daarvoor te laten misbruiken als lesbienne zijnde: generalisering en discriminatie is in geen geval goed te praten, of deze nu gericht is op homoseksuelen, op moslims, christenen, atheisten, Afrikanen, oost-europeanen. We moeten ons niet tegen elkaar laten uitspelen. Stop de hetze!

En DAAROM moet er tegen Verdonk en haar beleid BLIJVEN worden geprotesteerd. En als dat nog niet duidelijk is, verwijs ik nog even naar het begin van mijn betoog, de deportatie van die man naar Libie. Lees hiertoe dit ook nog maar eens:  http://www.jokekaviaar.nl/bevrijdingsdag.html

groet, Joke Kaviaar


E-Mail: info@jokekaviaar.nl
Website: http://www.jokekaviaar.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.