Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hallooo 
dinges - 19.01.2006 14:56

waarom blijft die racistische bullshit van "ik" hierboven zo lang staan?
beroep tegen niet vervolgen 
Bram - 22.01.2006 15:33

Als het OM besluit om een misdrijf niet te vervolgen, kunnen de slachtoffers van het misdrijf (of hun vertenwoordigers) daar bezwaar tegen maken bij de rechtbank of het gerechtshof. Ik neem aan dat dat hier ook het geval is.

Dit is dus een stap vóór de eigenlijke strafzaak. Die komt nog. Van Elsdingen is dus nog niet veroordeeld, dus eigenlijk is het nog niet correct om hem een 'doodnormale crimineel' te noemen voor zijn verwerpelijke uitspraken.
het om als racistisch behepte club 
njn ten doeschate - 20.01.2006 03:59

geachte heer
Dank u voor dit artikel ,dat er nog zulke mensen bestan die deze mening aanhangen vervult mij met hoop
Ik ben een Nederlandse muslima die zo langzamerhand het ide had dat heel Nederland zijn fatsoen kwijt was geraakt en dat geheel Nederland de mening aanhing dat Muslims criminelen en Terroristen zijn
Uw artikel heeft mij doen inzien dat er nog mensen met gezond verstand en een open blik zijn en geeft mij hoop op de toekomst
Mijn dank hiervoor
Y .B
Goed stuk 
Robbert - 19.01.2006 13:56

Een advocaat die de spijker op de kop slaat.
Het is de hoogste tijd om met elkaar dit land overeind te helpen. Met de nadruk op MET ELKAAR. De schreeuwerds en gelukszoekers die in het kielzog van Fortuyn niet-blanke mensen de schuld geven van allerlei tegenslagen, hebben hun tijd gehad.
Nederland zit in een identiteitscrisis die alleen verergert door het onbeholpen gedrag van de regering. In plaats van volksvertegenwoordigers hebben wij tegenwoordig te maken met groepsvertegenwoordigers. Zo kan het zijn dat de ene helft van ons land mevrouw Verdonk adoreert en de andere helft zich kapot schaamt voor haar onmenselijke beleid van nieuwe deportaties en uitsluiting van niet-blanken.
De enige weg vooruit is met z'n allen.

E-Mail: robbertbitter@yahoo.com
Krasse taal 
SNIX - 19.01.2006 11:51

Dat is pas krasse taal van een advocaat. Goed zo, geef het OM op hun donder!
Miljoenen? 
SNIX - 19.01.2006 13:07

Verdiep je meer in je materie. Zo'n 2,5% van de Romeense bevolking is Roma. Dat komt uit op ongeveer 550 duizend mensen, dus geen miljoenen.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.