Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
VPRO - Verziekte PNAC propaganda 
Henk Ruyssenaars - 31.05.2006 09:05


Vraag: ''Antwoord VPRO?''

L.S.!

Nee, jammer genoeg - en zoals gebruikelijk bij laffe infiltranten - is er geen antwoord gekomen van de creaturen die er verantwoordelijk voor zijn dat vrijwel alle media hier te lande zijn afgezakt tot het propagandistische en waarheidsvervalsende FOX TV peil.

Eerder schreef ik: ''Wat ik dus niet begrijp, en uitermate betreur, is het feit dat ik hier in Nederland zoveel mensen tegelijk tot hun nek in een gierput zie staan, terwijl ze blijven volhouden dat het niet stinkt.''

De infiltranten blijven dat beweren - zoals ook bij de VPRO - en bij vrijwel alle NL-media.

Het zijn overigens altijd de infiltranten en collaborateurs die meteen beginnen te schreeuwen over paranoļa etc - let maar 's op. Of de beroepslasteraars van het CIDI komen in actie met hun campagnes. CIDI staat overigens voor: 'Censureert Iedereen Door Intimidatie.'

En NSB? Dat staat tegenwoordig voor: "Nederland Steunt Bush'.

Nederland een Gierput? - Url.:  http://tinyurl.com/oon78

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
 http://tinyurl.com/amn3q
The Netherlands
 fpf@chello.nl

-0


E-Mail: fpf@chello.nl
Website: http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Henk+Ruyssenaars%22&btnG=Search
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.