Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
HAMER 
Delmonte - 06.06.2008 18:13

Jullie vragen zich af waarom er uitgerekend naar een linkse site zoals indymedia klachten geslingerd worden over antisemitisme? Kijk dan eerst goed naar wat je verdedigt en ga na vanwaar het komt.

Hamer ligt aan de basis van de Germanischen Neuen Medizin. Hiermee wilde hij de bezoedeling van de gezonde Germanen tegengaan, met een techniek die tientallen doden vereiste. Het valt me op dat in de recente sites van de man geen gewag wordt gemaakt van dit Germanische gehalte - voor zover die sites geen Duitsers moeten lokken.

Ik heb geen zin om me in deze materie te verdiepen maar misschien moet Indymedia dat wel doen - gezien de consequenties van wat hier gepost wordt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.