Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Niet enkel EU, maar ook UN 
Geus - 17.11.2007 22:25




God vertelde me, dat ik dit ook nog even moest laten zien.
Paus Paulus de Zesde, voorheen Kardinaal Montini.

Marlies heeft gelijk 
Geus - 17.11.2007 22:12







Wat Marlies verteld over wetenschap is juist. Maar Marlies in niet bekend met de invloed van de Jezuïeten in het onderwijs, met waakhonden aan de leiding in Universiteiten. De Rooms Katholieke Kerk is een mannenwereldje, de Rooms katholieke Kerk heeft de wetenschap niet enkel voor een groot deel in handen, maar ook het patentbureau. Met andere woorden, de Paus is niet zo ongevaarlijk als die lijkt.

Betreft het oorspronkelijke stuk, ik hoop dat welke vrouw dan ook zo slim is niet met een egoistische man te trouwen, want die geeft niets om zijn kroost, en verkoopt ze als kinderhoeren aan pedofielen. Opofferen is natuurlijk, de natuur doet het ook. Mannen dienen zich op te offeren voor vrouw en kinderen, niet omdat dit moet, maar omdat dit vrede brengt. Dat is normaal. Abnormaal is, is dat in de wetenschap der Biologie, alle planten en dieren geklassificeerd zijn in kerklatijn. Abortus en condoomverbod heeft slechts massa tot doel, meer papen.

Voor de rest is het verhaaltje tamelijk nutteloos. Iets interessanter is het, om te weten dan Pavelic van voormalig Joegoslavië is zalig verklaard, want dat was een Nazi Crimineel.

Wat een propaganda allemaal.
9/11 WAS AN INSIDE JOB
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.