Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Dj. Seppie-J. 
S. Jonkman - 13.09.2006 11:56

Hi there,

Voor emigranten naar Spanje, house liefhebbers en collega dj's is mijn site wellicht interessant. Ik houdt bijna regelmatig een weblog bij met daarop mijn belevingen hier in Spanje. (Ik ben geemigreerd, zo'n twee jaar geleden naar Spanje, woonde eerst in Nederland). Ben geboren en getogen in Nederland, al mijn vrienden en familie wonen ook in Nederland en toch ben ik geemigreerd. Mijn vriendin/ vrouw werkt sinds een aantal maanden in de hotel-entertainment en ikzelf werk ook sinds een aantal maanden full-time als dj in de Waikiki Literhouse te Malgrat de Mar, Spanje. Malgrat de Mar is tevens onze woonplaats. We hebben een dochter, zij heet Noa en is twee jaar oud. Op de site veel info over ons leven, over het beroep van dj-en, en achtergrond informatie over Dj. Seppie-J. Verder een hoop nuttige muziek links, links over Spanje en Malgrat de Mar en omgeving. Tevens stevige muziek op de achtergrond (die overigens ook uitgezet kan worden!).

Ik hoop dat er mensen zijn die mijn site interessant vinden, en er iets aan gehad hebben.

E-Mail: seppie@partyon.nl
Website: http://www.djseppie.com
 
Glandigo Art 
Sander Schetters - 21.01.2006 17:45

GlandigoArt.com
GlandigoArt.com

Breda, 09 januari 2006

KUNSTENAARS PRESENTEREN ZICH OP INTERNET

Schetters begint virtuele kunstgalerie

BREDA - Sander Schetters (22 jaar), rechtenstudent en ondernemer, lanceert deze week: GlandigoArt.com. In tegenstelling tot bestaande kunstwebsites worden kunstwerken niet enkel op deze site geplaatst. Een ingenieuze constructie biedt kunstenaars ook de mogelijkheid om hun werk op hun eigen website te presenteren. GlandigoArt maakt onderdeel uit van een tal andere activiteiten met dezelfde marketingfilosofie, waaronder juridisch adviesbureau GlandigoLaw.com en online reisbureau GlandigoTravel.com.

GlandigoArt biedt kunstenaars tegen geringe kosten de allernieuwste technieken op het gebied van internet. Kennis van dit vakgebied is niet nodig. De software, verkrijgbaar via de site, is eenvoudig te installeren op de eigen website. Kunstenaars kunnen zelf omschrijvingen, foto's en video's van hun werken uploaden. Ook een virtuele tour van de werkplek behoort tot de mogelijkheden. Het systeem maakt hier vervolgens automatisch internetpagina's van die naar eigen smaak en stijl in te richten zijn. Deze pagina's bevatten gecompliceerde functies zoals een vergelijkfunctie, een random kunstselector en een 'kunstmandje'. De koppeling met de andere websites van Glandigo.com - inmiddels ruim 350.000 bezoekers per maand - zorgt automatisch voor een groot bereik in de promotie.

Extra service
Kunstenaars kunnen op GlandigoArt.com ook terecht voor juridisch advies. In samenwerking met GlandigoLaw.com wordt rechtshulp verleend met betrekking tot mogelijke vraagstukken zoals het aanvragen van subsidies, bemiddelingen met galeries en kunstcontracten.


Website: http://www.GlandigoArt.com
 
De Waonzin & Nuestros Derechos Split 'em All 
JohnnyD - 11.12.2005 21:33

Na maanden van hard werken en lang wachten, hebben thrashcore-bands De Waonzin en Nuestros Derechos hun gezamenlijke split-CD uitgebracht: "Split 'Em All".

De release ademt helemaal het old-schoolgevoel van de jaren '80 – tot en met het artwork (check de cover hier) en de albumtitel, een knipoog naar Metallica's klassiekeer "Kill 'Em All" uit 1983.

In eigen woorden: "De CD biedt 23 minuten pure thrashcore waarvan zelfs je moeder in extase raakt. Voor maar € 8,- verandert je wereld en die van je buren waarschijnlijk ook". De release verschijnt wereldwijd slechts in een gelimiteerde oplage van 500 stuks, dus bestel hier jouw exemplaar nu het nog kan.

Afgelopen mei namen De Waonzin en Nuestros Derechos ieder vier nieuwe nummers op in de befaamde Bunt Studio's onder leiding van ervaren producer Menno Bakker (Born From Pain, Sin Dios, Nra, Seein' Red, Bambix, Malkovich, Razor Crusade, The Apers, Makiladoras, Human Alert, etc).

De veelgeprezen Alan Douches van West West Side Music in New Jersey, die eerder werkte met Sepultura, Shadows Fall, God Forbid, Dillinger Escape Plan, Sick Of It All, Converge, From Autumn To Ashes, Hatebreed en Unearth, verzorgde de mastering.

Sextet De Waonzin speelt eclectische en melodieuze trash, terwijl de drie muzikanten van Nuestros Derechos hun snelle en furieuze variant brengen in een kaalgestripte, basic bezetting van gitaar, bas en drums. Liefhebbers van energieke thrashmetal met het hardcore-gevoel (onder meer sociale bewogenheid en politiek bewustzijn die in de teksten tot uitking komen), zullen vast en zeker smullen van beide bands.

Op de officiële websites van De Waonzin en Nuestros Derechos vind je volledige nummers in hi-quality mp3 en kun je jouw exemplaar van "Split 'Em All" bestellen. Horns up!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.