Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
waar het om gaat 
gerrit - 30.08.2011 13:31

Het gaat er niet om of mensen welkom zijn of niet, uiteraard willen jullie graag zoveel mogelijk publiek. Waar het om gaat is de vraag of de IS weer gaat proberen alles voor te koken en onder de vlag van basisdemocratie stiekum weer gaan proberen overal je mannetjes in de controlerende posities te wurmen. Waarna iedereen daar na enige tijd achter komt en walgend vertrekt (en daarna vaak nooit meer wat met 'links' te maken wil hebben). Die faam hebben jullie namelijk en is kennelijk ook niet uit te roeien (ook dit jaar weer is geprobeerd het Dam-gebeuren van die Spanjaarden te benutten om je eigen feestje te bouwen bij de Nederlandse Bank. Daar kwam vervolgens geen kip opdagen...
IS 
muts - 30.08.2011 12:37

Een speciale Goelag tent voor mensen met een afwijkende mening?
zieltjes ronselen 
nn - 30.08.2011 13:49

als je een open vergadering wilt houden om zoveel mogelijk mensen , die eventueel een andere mening hebben als jezelf te lokken dan profileer je je best niet met een naam die blijkbaar bij velen negatieve reacties teweegbrengt en als het toch niet relevant is dat de IS meedoen en toch iedereen welkom is waarom vermeld je de IS dan ? Specifiek de aandacht vestigen op je organisatie zorgt er voor dat je actie niet als altruistisch en universeel gezien wordt maar als de machtshonger van een de vernoemde organisatie , en laat al meteen zien dat er net zoals in de partijpolitiek de inhoud ondergeschikt is aan de eigen macht en profileringsdrang .
ook zo benieuwd? 
sjaal - 30.08.2011 11:54

ook zo benieuwd hoe de IS om zal gaan met het fenomeen 'open vergadering'?
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.