Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
van Hulst 
Reseda - 12.05.2011 20:18

Ik ben erg verbaasd over de kennis van rechtloos. Niet alleen hoor ik hier voor het eerst over de geslachtsveranderende operatie van meneer M. van Hulst, maar ik lees hier ook dingen over zijn (drukke)agenda die hemzelf niet bekend zijn.
Aleid Wolfsen 
Wat en? - 12.05.2011 16:18




Hallo sneukezen hier Aleid Wolfsen! Die wil ook nog wat kwijt aan jullie persoonlijk!

Overigens is de heer Wolfsen een extreem arrogante en trieste lul die ook al is hei lid van de PvdA verschrikkelijk schijt heeft aan de bevolking. Wat hij liever niet wil horen is wel waar:

In het najaar van 2007 stelde Wolfsen zich verkiesbaar voor het ambt van burgemeester van Utrecht. In een referendum op 10 oktober 2007 kreeg hij ruim 72 procent van de stemmen, waarmee hij zijn partijgenoot Ralph Pans versloeg. Vanwege een minimale opkomst van negen procent werd de uitslag ongeldig verklaard.[4][5] Op 11 oktober 2007 werd Wolfsen door de gemeenteraad van Utrecht alsnog voorgedragen als nieuwe burgemeester. Op 2 januari 2008 werd hij als burgemeester geïnstalleerd. Zijn plaats in de Tweede Kamer werd ingenomen door Jan Boelhouwer.

Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Aleid_Wolfsen

Wolfsen heeft shijt aan alle desintresse in zijn persoontje. Wolfsen weet wat goed voor u is en wat u niet en wel zou moeten willen! En wil dit zonodig met geweld er wel bij u inrammen!
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.