Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Maria - over t hoofd gezien puntje van belang 
MM - 26.04.2011 12:41

"Reducing liver damaging effects of chemotherapeutic drugs"
@MM 
nn - 22.04.2011 17:02

@MM zullen we de geneeskunde van de koude grond tot een minimum beperken svp? Dit soort semi-deskundige adviezen werkt patienten volgens mij namelijk flink op de zenuwen... ruisen svp
behandel methodes 
MM - 22.04.2011 10:26

De gangbare opinie was (terecht) dat bij uitzaaiïngen naar de lever, de kans op herstel nihil is.

Uiteraard staat de wetenschap en toegepaste techniek niet stil en heeft men in Frankfurt mogelijk betere behandelmethodes.

Maar dat die alleen uit bestraling en vitamine C zou bestaan? Uiteraard is vitamine C een licht middel dat alleen ten doel lijkt te hebben een deel van de negatieve effecten van de chemokuur te verlichten.

Er zijn veel krachtiger anti-oxidanten dan vitamine C en lever zuiveraars zoals Apha Lipoïc Acid en diverse anderen. Het probleem is echter dat anti-oxidanten ook een effect van de chemokuur wegnemen en dus ook kankercellen kunnen helpen te overleven.

Er zijn diverse enigzins tot redelijke werkzame anti-kanker preparaten, zoals een aantal paddestoel-achtigen (en mariadistel voor zuivering van de lever). Een daarvan is MuïTake (Shiïtake helpt mogelijk bij preventie, maar niet bij behandeling van bestaande kanker).
 http://www.google.com/search?q=mushroom+extracts+against+cancer

Sorry; ik denk niet dat er voor de persoon in kwestie nog tijd rust. Mogelijk wel voor anderen en voor het opzetten van betere behandelmethodes.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.