Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
geld is een ding, feest vieren iets anders 
nn - 15.03.2011 22:32

geld en donateurs vragen als het moeilijk gaat is oke, dreigen met opdoeken iets anders en met het "gekregen geld een dure nieuwjaarsborrel verzorgen ook.

zie,  http://www.indymedia.nl/nl/2011/01/72650.shtml

Website: http://www.indymedia.nl/nl/2011/01/72650.shtml
 
XminY: Voor activisten, door activisten 
Rutger - 16.03.2011 02:10

We dreigen niet met opdoeken, we vertellen gewoon de waarheid: Als er niet voldoende donateurs zijn, kan XminY niet doorgaan met acties en demonstraties financieel te steunen. Dat is een simpele rekensom. XminY bestaat juist om die acties mogelijk te maken en daar willen we graag mee doorgaan. Niet omdat we dit zelf nou zo leuk vinden, maar omdat we de activisten op de straat een financiële steuntje in de rug willen geven bij hun acties.

XminY bestaat zelf uit activisten die op deze manier andere activisten financieel ondersteunen. Voor activisten, door activisten.

En dat een fondsorganisatie een nieuwjaarsborrel geeft lijkt me niet meer dan normaal. Het is merkbaar dat je de rekening niet gezien hebt, want anders zou je niet spreken van een dure borrel. En het was gezellig hoor, maar een feest zou ik een borrel van 18:00 tot 20:00 niet willen noemen. Een echt feest gaat toch echt door tot in de late uurtje...

Website: http://www.xminy.nl
 
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.