Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
ongeschikt 
Pieter - 03.09.2010 14:41

Dat maakt het strafrecht niet minder ongeschikt om er mee om te gaan.
nounou 
cola - 04.09.2010 19:57

ik hoor het wel wanneer jullie opengaan, niet?

also, bereid je voor op een flauwe grap: ik hoop voor de krakers op een 'happy end' ;)
Drugs- en mensenhandel, witwassen, speculatie 
NN - 03.09.2010 15:18

Drugs- en mensenhandel, witwassen, speculatie, leegstand voor prijsopdrijving, doorspeculeren,nog meer witwassen en op die manier de woningnood kunstmatig vergroten. Kraakgroep Wittevrouwen heeft niet alleen gesnapt wat er aan de hand is, ze handelt er ook naar.

Je kraakt de leegstand aan het eind van deze speculatiecirkels die enkelingen in de boven- en onderwereld superrijk maken door bewust de allergoorste gevolgen van het kapitalisme uit te buiten en groter te maken: drugs- en mensenhandel, kinderen bewust verslaafd maken, vrouwen uit economisch uitgebuitte landen in de prositutie dwingen en ook een drungsafhankelijkheid opdringen op ze "stil" te houden en het willens en wetens meehelpen aan het feit dat in Nederland nog steeds woningnood is en de inwoners van Nederland, vooral zij die de smalste beurs hebben de hoogstw woonlasten van europa hebben.

Het kraken van een pand waar een wietplantage ontruimd werd biedt de kans om dit alles aan de kaak te stellen, het bewijst waarom kraken noodzakelijk is.


De kwalificatie medeplichtigheid aan de "war on drugs" die zich vooral op de slachtoffers en niet op de daders richt en helemaal geen belang heeft bij het duidelijk maken of aanpakken van het hierboven geschetste plaatje lijkt in dit kader kwaadwillig, op zijn minst kortzichtig.
No scene police 
no scene police - 03.09.2010 15:34

Dit is geen forum voor de vegan straight edge scene police. Het nieuwsbericht gaat over een kraakactie, niet over hoe goed of slecht drugs voor je is. Ruissssssss
WAR ON DRUGS!!! 
XVX - 03.09.2010 14:08

Ik ben het helemaal eens met antiprohibitionist dat het toejuichen van (politie) repressie een erg slecht idee is (al vraag ik me af of er hier idd spraken is van toejuichen).

In plaats van de staat dit soort klusjes op te laten knappen, zouden wij zelf ten strijden moeten trekken tegen drugs en het enorme criminele circuit wat daar aan vast hangt.

Drugs zijn verderfelijk: ze maken mensen geestelijk en lichamelijk kapot, en ze maken onze beweging kapot. Als anarchistische/linkse/progressieve beweging zouden wij drugs moeten bestrijden net zoals we b.v. de gentech-industrie, bio-industrie, olie-industrie, farmaceutische industrie enz. bestrijden. Drugs zijn slecht voor de gezondheid, slecht voor het milieu, en de verslaving er aan leid geregeld tot onderdrukking en uitbuiting. Om nog maar te zwijgen van de nauwe verbondenheid met mensenhandel die de drugshandelaren vaak hebben.
steun voor War on Drugs? 
antiprohibitionist - 03.09.2010 11:45


Misschien moet ik de terzijde over de wietplantage niet te serieus nemen, maar die klinkt voor mij alsof jullie het īkorte metten makenī door de smeris toejuichen? Meehuilen met de War on Drugs, die honderdduizenden mensen in gevangenissen doet belanden voor een situatie die er zeker niet beter op wordt door repressie...lijkt me een slecht idee.
sauna 
lover - 03.09.2010 15:30

Of je nou straight edge bent of niet maakt niet uit... De vraag rest: Wat worden de openingstijden van de sauna/whirlpool?
zweet 
jimmie - 06.09.2010 19:25

crustie wellness?
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.