Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
So What? 
Lekker op tijd - 08.05.2010 23:43

Was op 1 mei al aangekodigd op site van Kategorie C, inclusief locatie.
Waarom nu pas? 
Autonoom - 08.05.2010 17:55

En wederom laat AFA zich weer van zijn meest polderende kant zien. Waarom horen "we" dit nu pas? Een week eerder hier over posten en we hadden nog mensen kunnen optrommelen om de zaal te blokkeren.

Maar nee, AFA kletst liever met gemeentes en zaaleigenaren die al eerder bewezen hebben schijt en lak te hebben aan fatsoen.
beter kijken 
nn - 08.05.2010 23:58

Oh, het concert was al bekend en stond gewoon op de kategorie C site inclusief locatie.... klinkt alsof 'autonoom' zijn eigen huiswerk beter had moeten doen, of heeft 'autonoom' AFA toch nodig voor de informatievoorziening (je weet wel die fatsoensclub ;) wel erg afhankelijk voor een autonoom
nn 
nn - 09.05.2010 16:11

autonoom: ''Een paar Boneheads vind ik veel enger dan Wilders.''

het is maar waar je je prioriteiten legt... wilders gaat jou ook hard naaien hoor, harder dan een paar boneheads (wilders sluit immers ook jou uit)
nu pas? 
nn - 08.05.2010 19:01

Je gaat er direct van uit dat AFA dit al langere tijd weet. Waarschijnlijk is dit niet het geval en is dit het laatste wat op korte termijn kan gebeuren. In 1 dag is de kans om veel mensen bij elkaar te krijgen immers kleiner dan als je 2 weken de tijd hebt. En als je er kort van tevoren achterkomt moet je doen wat je kunt en dat doet AFA en daar heb ik respect voor.

Dus voordat je AFA afzeikt op basis van onvolledige informatie moet je misschien eerst iets langer nadenken.
wie dan? 
nn - 08.05.2010 23:37

voor autonoom: Wie had daar gezeten dan? jij en je vijf gemaskerde vrienden. Tjonge jonge, als AFA jou nou gewoon had ingelicht had je daar met 250 mensen gestaan en het concert gestopt, good for you!

Antifascistisch Nederland heeft het op dit moment best druk... tweede kamerverkiezingen weet je wel, extreem rechts gaat een monsterzege tegemoet dus mensen maken zich nu wel ergens anders druk om (desalniettemin wel goed dat er iets geprobeerd wordt met zo'n concert daar niet van).

Maar maak je geen zorgen hoor 'autonoom' 12 juni gaat de NVU demonstreren dus dan is het weer jou time to shine, mobiliseer je de massa's ook even? Als je toch bezig bent? Het is 12 juni, ik denk ik zeg het maar even zodat je de tijd hebt om er iets van te maken. (ik hoop natuurlijk dat er echt weer goede acties tegen de NVU demo komen maar ik denk niet dat dit af zal hangen van 'autonoom' hierboven.


p.s. misschien moet je je mailadres even naar AFA mailen dan kunnen ze je contacten als de stoottroepen in actie moeten komen bij het volgende concert wat eventjes verstoord moet worden.
jaja 
nn - 09.05.2010 11:18

Autonoom heeft wel een punt op sommige vlakken.

Maar wat belangrijker is, dat we leren van onze acties; eender of het een berichtje op indymedia plaatsen is (zoals AFA heeft gedaan) of op straat een blokkade uitvoeren. Kom daarom a.u.b. niet aan met ''Autonoom wat ben je een zielepoot'', maar argumenteer liever waarom je vind dat hij het niet bij het juiste eind heeft. We maken deel uit van dezelfde beweging en onderlinge ruzies helpen daarbij niet, overleg, discussie en vorming wel
Categorie C 
Autonoom - 09.05.2010 04:08

Gelukkig lees ik niet dagelijks websites van nazi-bands. Ik heb zelfs geen flauw idee van welke muziekstroom ze zijn. Wat wel belangrijk is dat AFA een structuur heeft waardoor ze gemakkelijk aan informatie kunnen komen over extreem-rechts. Het heeft geen zin dat iedere antifa zijn of haar eigen onderzoeksgroep opzet. KAFKA is een onderzoeksgroep en AFA (met het woord Actie/Aktie) doet het veldwerk. Maar AFA doet hetzelfde als KAFKA en zit vervolgens op de informatie zodat niemand er iets mee doet. Achteraf Boe roepen omdat nazi's weer konden optreden.,,Foei, stoute zaaleigenaar!! Hoe durft u extreem-rechts te steunen?"

AFA in Duitsland werkt toch echt stukken beter en pro-actiever. Antifascistische Aktie namelijk. Aktie. Niet Antifascischtische onderzoekers.

En waarom zijn we zo druk met extreem-rechts en de verkiezingen? Zijn die verkiezingen nu in ene keer wel belangrijk? Als verkiezingen echt wat zouden uitmaken dan zouden ze allang verboden zijn...toch? Stem niet, denk zelf, etc. Ik leg geen waarde bij een parlement dat toch gebonden is aan het kapitalisme, de EU en het IMF, etc.

PVV belangrijker en extreem-rechtser dan PvdA en VVD/CDA? Ik dacht het niet. Het zijn allemaal kapitalisten en racisten. Waarom zijn deze verkiezingen belangrijker? Cohen heeft het huidige repressieve asielbeleid bedacht.

Veel belangrijker is het om Blood&Honour tuig (Nederlands en buitenlands) van de straten te weren. Zij organiseren directe terreur tegen asielzoekers, links en vakbonden all over Europe. (No Borders anyone????!!! Jezus!!) Een paar Boneheads vind ik veel enger dan Wilders.

Cohen en Balkenende nog veel enger dan wie dan ook.

En autonoom betekent alleen maar partij-loos en niet-gebonden aan 1 vaste strategie. Ik dacht dat AFA dat ook was.

En kom maar op met die NVU kneuters. Waar gaan ze lopen?
Autonoom 
nn - 09.05.2010 09:00

Jesus wat ben je toch een zielepoot. Je vindt jezelf wel heel erg belangrijk. Hou es op met je domme gezeur en ga eens wat autonooms doen of zo.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.