Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Ravage kiest vrolijk weer voor de verkeerde kant 
x - 09.04.2010 18:58

Onze vrienden van het Nederlandse verzet schakelde ook collaborateurs met de Duitse Nazis uit. Waarom zou Hamas dat niet mogen? Waarom zou Ravage hier aandacht aan besteden en niet aan de, bijvoorbeeld 10 000 en palestijnen die zonder uitzicht op uberhaupt een proces in Israelische gevangenissen zitten?
rotkoppen 
nn - 09.04.2010 20:30

ik hoef helemaal geen artikel te lezen. een blik op die foto met die lelijke rotkoppen zegt genoeg. Hamas = palestijnse SS.
Tja 
x - 10.04.2010 04:20

"Ik ben die eeuwige kritiek op Hamas meer dan zat. Dankzij de kameraden van Hamas hoeven de bewoners van de westelijke Jordaanoever niet meer naar ongetrouwde stelletjes die in het openbaar hand in hand lopen te kijken. Ook andere walgelijke perversiteiten zoals vrouwen die in een broek rondlopen komen niet meer voor. Hamas heeft een stevige greep op het openbare leven op de Westelijke Jordaanoever en vrouwen lopen weer netjes een paar passen achter hun man zoals het hoort."

Jammer alleen dat je je argumentatie baseert op fabricaties. Aangezien Hamas geen fundamentalistische noch een orthodox islamistische organisatie is, heeft Hamas deze regels niet ingesteld. Je hebt het verzonnen.

Er zijn vrouwen actief in hoge functies binnen de Hamas. Dit maakt de SGP al fundamentalischer. Qua religiositeit zou ik Hamas neerzetten in de buurt van de christen unie. Men doet e.e.a. met een duidelijke religieuze inspiratie, maar men is niet zo bezig om haar religie met dwang aan anderen op te leggen.
x - 09.04.2010 20:23

Beste antifa, ik volg de site van Ravage inderdaad totaal niet, ondermeer om dit soort onzinnige artikelen.

Als je kritiek wilt uiten op Hamas, doe het dan op iets wat ook daadwerkelijk kritiek waardig is. Het executeren van collaborateurs is een activiteit die geen enkele verzetsbeweging kan missen, mits de repressie maar zwaar genoeg is. Wellicht is het zinnig voor je om eens na te gaan hoe andere bewegingen om zijn gegaan met collaborateurs met fascisten in tijden van zware repressie, meneer/mevrouw antifa.
x - 09.04.2010 20:39

"rotkoppen
ik hoef helemaal geen artikel te lezen. een blik op die foto met die lelijke rotkoppen zegt genoeg. Hamas = palestijnse SS. "

Je rationele en humane argumentatie is indrukwekkend. Vooral ook de nazis erbij trekken op deze manier is sterk.
Hamas verbiedt dameskappers 
nn - 10.04.2010 12:47

 http://m.demorgen.be/article/983/1076095/Hamas-verbiedt-dameskappers.html
x - 09.04.2010 20:24

"welke verkeerde kant?"

De kant van de partij die al ongeveer 100 jaar bezig is een totale ethnische zuivering van palestina uit te voeren. En dus niet de kant van de partij die daar tot nog toe het meest effectief verzet tegen heeft geboden.

"Ik ben blij dat Ravage ook de kanten belicht van groeperingen of akties die misschien minder zonnig zijn. Dan kan ik er tenminste een genuanceerd beeld over vormen. "

Right, een genuanceerd beeld. Heb je dan iets geleerd over Hamas uit dit artikel? Hoe organiseren ze zich? Hoe nemen ze beslissingen? Hoe gaan ze om met anders denkenden? Welke verzets acties plegen ze?
westelijke jordaanoever ? 
xXx - 10.04.2010 08:29

nn, de Hamas heeft de " macht" in deGazastrook, op de westelijke Jordaanover is de corrupte Fatahbeweging aan de macht- niet te vergeten dat de meerderheid de Hamas heeft gekozen.
Dankzij de bezetters kan de Fatah de uitslag van de verkiezingen " vergeten" ....
slaat nergens op  
antifa - 09.04.2010 19:14

als je de site Ravage een beetje volgt, of het archief raadpleegt, dan zou je deze (overbodige) aanvulling niet hebben hoeven plaatsen. volgens mij vind jij elke vorm van kritiek op Hamas misplaatst.
welke verkeerde kant 
smurk - 09.04.2010 20:01

welke verkeerde kant? Ik ben blij dat Ravage ook de kanten belicht van groeperingen of akties die misschien minder zonnig zijn. Dan kan ik er tenminste een genuanceerd beeld over vormen.
Hamas als CU 
Robert - 10.04.2010 11:07

@X "Jammer alleen dat je je argumentatie baseert op fabricaties. Aangezien Hamas geen fundamentalistische noch een orthodox islamistische organisatie is, heeft Hamas deze regels niet ingesteld. Je hebt het verzonnen.

Er zijn vrouwen actief in hoge functies binnen de Hamas. Dit maakt de SGP al fundamentalischer. Qua religiositeit zou ik Hamas neerzetten in de buurt van de christen unie. Men doet e.e.a. met een duidelijke religieuze inspiratie, maar men is niet zo bezig om haar religie met dwang aan anderen op te leggen. "

Dan is het niet erg toch. Eens zien als de CU een gewapende groepering wordt, vindt je blijkbaar ook niet erg. En kijk eens hoe fijn het is voor christenen in heilstaat Gaza,  http://www.jihadwatch.org/2008/12/jihadists-persecuting-palestinian-christians-in-gaza.html.

Joden zijn al massaal verdreven uit Gaza, toen het een vrij land werd. Wat deden veel bevrijden 'palestijnen'? Ze kozen voor Hamas, en nu is het huilen. Gegokt en verloren, het is niet anders.
pfffffffff...... 
nn - 09.04.2010 20:34

Zijn er nog trollen aanwezig.! Zolang men situaties niet zelf hebben meegemaakt OORDEEL er niet over Godverdomme!
Hamas. 
nn - 09.04.2010 23:54

Ik ben die eeuwige kritiek op Hamas meer dan zat. Dankzij de kameraden van Hamas hoeven de bewoners van de westelijke Jordaanoever niet meer naar ongetrouwde stelletjes die in het openbaar hand in hand lopen te kijken. Ook andere walgelijke perversiteiten zoals vrouwen die in een broek rondlopen komen niet meer voor. Hamas heeft een stevige greep op het openbare leven op de Westelijke Jordaanoever en vrouwen lopen weer netjes een paar passen achter hun man zoals het hoort.
Hamas weert dameskappers 
nn - 10.04.2010 12:37

 http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2010/03/hamas_weert_dameskappers.html
 http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2010/03/dameskappers_gaza_protesteren.html
Geert - 10.04.2010 01:02

Het feit dat "x" misschien wel geen trol is maakt dit soort (in principe onzinnige) artikels in de Ravage onmisbaar.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.