Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Ongegrond 
NN - 27.11.2009 01:59

Ik geef je gelijk in het feit dat eerder al iets op indymedia gepost had moeten worden, maar het betrekken van het LOK is onnodig. LOK stelt niets voor. Er is geen duidelijke strategie, en vele kraakpanden komen niet eens naar het LOK. Het LOK en de kraakgroepen die er op afkomen zijn niet de vertegenwoordigers van de gehele kraakbeweging. Gelukkig zijn ze maar een onderdeel van de kraakbeweging. Diegene die wel ernaar toe gaan stellen zich vaak a-politiek op, en willen naar eigen zeggen geen politiek bedrijven.

Woonstrijd is een politieke strijd. Een anti-kapitalistische strijd. Daarnaast is het een vorm van directe actie, en het afgeven van een duidelijk statement. Samenwerken met christelijke partijen is gewoon onzinnig. Daarnaast is het afwijzen van organisaties die wel kunnen helpen, zoals CJB een beetje vreemd.
Niet zo bitchen :D 
NN - 26.11.2009 23:10

Allemaal leuk die opmerkingen, maar beter komen jullie gewoon.
Wat crusty onzin is onnodig, daar staat het al vol mee op indymedia.

NN 
NN - 26.11.2009 22:44

Niet zeiken, gewoon komen.
beetje laat, maar vooruit 
nn - 26.11.2009 22:52

ff kijken of ik floes heb voor de trein.
voortaan graag wat ruimer van te voren melden, nu heb ik geen tijd om m'n vrienden over te halen om mee te gaan...
Onzin 
NN - 26.11.2009 23:52

Luister het LOK heeft nul waarde. Er is de keer dat ik erbij was, en ideeën gaf niets mee gedaan. Omdat ze niet aan politiek bedrijven deden. Er zijn zeker wel mensen die ook naar het LOK gaan en enige vorm van inhoud hebben, maar er is ook veel crusty onzin. En ook heel veel onzin doordat er vaak vanuit het LOK naar voren komt dat samenwerken met christelijke partij een goed idee is. Samenwerking met conservatieven moet sowieso niet voorop worden gesteld, terwijl er organisaties als de CJB zijn. Maar als de prioriteit ligt bij christelijke partijen en de samenwerking daarmee. Dan hebben ze een duidelijk signaal van ondoordacht handelen aangegeven.

Sowieso is er geen structuur bij het LOK. En het was inderdaad beter als het eerder op indymedia stond, maar het LOK moet hierbuiten worden gelaten.
Het LOK heeft zeker ook goede acties opgezet, maar voor een duidelijke strategie moet je niet bij het LOK zijn.
nn - 26.11.2009 21:08

Had best die kant op willen gaan maar dat kan echt niet als ik het nu pas hoor!
. - 26.11.2009 21:50

kome jullie dan ook s bij een ander benefiet of actietje helpen?
.. 
nna - 26.11.2009 21:17

Wil ook graag meehelpen maar 2 dagen van te voren aankondigen op indymedia bereik je niet veel mee.
... 
nn - 27.11.2009 02:45

absoluut een goed initiatief, maar waarom die ongefundeerde kritiek op het LOK in de aanvullingen?
er wordt allen gezegd dat wat bredere mobilisatie geen verkeerd idee was geweest en, like it or not, het LOK is daar absoluut een goede voor. daar komt nou eenmaal een groot gedeelte van de mensen die zich aktief inzetten tegen het kraakverbod...
.. 
nn - 26.11.2009 21:47

... maar past wel goed in de anarchistische traditie ;)
ja 
nn - 26.11.2009 21:52

ja
de anarchistische traditie van lokale politici mee laten lopen in je demonstratie bedoel je?
haha het is wel goed natuurlijk
--- 
NN - 27.11.2009 08:38

Hoewel het LOK misschien goed kan mobiliseren, want al reeds gebleken is.
Is het wel zo dat er geen duidelijke structuur is, en ik ben zelf al een keer naar het LOK geweest, maar daar is niets positiefs uit voortgekomen vanwege het feit dat er nu eenmaal veel kraakgroepen vastgeroest zijn in het puur actie voeren zonder duidelijke strategie.

En waarom is mijn kritiek ongefundeerd?
nn - 26.11.2009 23:43

Helemaal misplaatst is de opmerking over lokale politici! Is een demo in bergen op zoom, ik weet niet wat situatie daaro is maar als ze zich gesteund voelen door een lokale partij, en die steun ook bij de demo accepeteren? Lovenswaardig voorbeeld voor andere steden!

Voor de bergen op zoomers: laat je niet demotiveren door dit zeurpietenuurtje, dat hebben de mensen kennelijk af en toe nodig. Ik kan helaas niet maar heel veel succes toegewenst!!!!
CJB? 
KGD - 27.11.2009 09:31

Wat is het CJB?

Contact Jonge Bedrijven
Communistische Jongeren Beweging

Met beiden heb ik nog minder op als met de Kerk...
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.