Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
(andere)veganist - 26.05.2009 20:26

ik ben niet dezelfde als de vorige, maar wil toch wel reageren.

Natuurlijk is indymedia niet alleen voor veganisten. Maar ik dacht dat indymedia een plek was waar uitbuiting (racisten, seksisten, fascisten, dierenbeulen) geen plaats kreeg? de melkveeindustrie is inderdaad een uitbuiting van onschuldige dieren...
+ dat de melkindustrie zorgt voor ontzettend veel milieuvervuiling, hongersnood, kappen van oerwoud etc.

stop dierenleed!
stop de melkindustrie!
Veehouderij = dierenleed + voedselverkwisting 
govegan - 26.05.2009 18:29

Wat doet deze tekst op Indymedia?

Melkveehouderijen zijn sowieso fout, kleinschalig of grootschalig.

Dierenkwellerij en voedselverspilling dat is waar de (melk)veehouderij voor staat. En maar subsidie trekken! Schandalig tuig die veeboeren. Laat ze maar op een fatsoenlijke manier hun geld verdienen...
tja 
nn - 27.05.2009 01:36

stop censuur en onderdrukking,
door dierenbeulen, maar ook zeker door veganisten!
melkveehouders zijn slechts voorbeeld 
Linda - 26.05.2009 23:21

@alle dierenvrienden: natuurlijk kun je je kritiek plaatsen bij het houden van vee en het gebruik van dieren voor voedselproductie. Maar als je even verder kijkt dan dat en niet alleen daar op focust, kun je dat gedoe rondom melkquota en het protest van de veehouders en vooral hoe de Europese Commissie daar mee omgaat zien als illustratie van hoe het Europese beleid grote bedrijven de weg vrij maakt en spekt in plaats van een beleid te maken dat het belang van iedereen dient.....daar gaat die campagne ook over, lijkt mij. Dus lieve vegans: wat dachten jullie van stop dierenleed!, stop de vrijhandelsverdragen!
toch pech 
GW - 26.05.2009 23:07

Want het gaat hier niet om de melkindustrie maar om boeren, die vechten voor hun bestaan, net als veel andere mensen aan de onderkant van de samenleving die het slachtoffer zijn van de neoliberale ontwikkelingen in onze samenleving. Dat de subcultuur die zich op de uberpuurheid van hun dierenliefde blindstaart, daar geen oog voor heeft, moeten ze zelf weten. Maar om dan ook maar te claimen dat indymedia alleen nog bericht over vegan goedgekeurde zaken is natuurlijk van de gekke. Weet je trouwens hoeveel dieren er sneuvelen omdat er bos gekapt moet worden voor die soja van jullie?
alleen voor vegans? 
GW - 26.05.2009 19:08

Je dacht zeker dat indymedia alleen voor veganisten was? Gelukkig is er nog meer aan het handje in dit land.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.