Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Nazi's en kapitalisme 
NNSA - 23.05.2009 10:17

Dat verschillende leidinggevende lieden ten tijde van het Derde Rijk het kapitalisme niet hebben tegengehouden maar er juist profeit van hebben gehad is bekend, daar staan wij gelukkig ook in de traditie van de linkervleugel, waar organisaties als de NSBO (de nationaal-socialistische vakbond olv Engel) nog wel bewegingsruimte hadden. De NSBO participeerde oa met de BVG-staking, waar samen met Duitse communisten tegen de corrupte vakbondsleiders en BVG-directie werd gestreden. Eindresultaat: 4 doden!

Want als men het nu werkelijk gaat opnemen voor de leiders van de vakbond, bedenkt dan tevoren dat deze zwijnen zelf de grootste verkapte kapitalisten zijn die er rond lopen. Zij hebben zelf allemaal een salaris waar men ''U'' tegen zet, ze dragen zelf alleen maar overbodig dure merkkleding en sieraden.
Ze wonen allemaal in een koophuis en in een ''mooie'' buurt.
Als jullie werkelijk zo arbeidersgezind zijn dan pak je de zwijnen aan die werkelijk de arbeidersklasse dom houden: De vakbondsbureaucratie.

Kapitalisme is bij ons overigens gewoon simpelweg kapitalisme, en niet zoals jullie vaak tevergeefs proberen vast te stellen, ,,joods-kapitalisme'', ofwel een verkapte vorm van ''anti-semitisme''. Al valt het feit niet te ontkennen dat veel kapitalisten joden zijn. Om dit vast te stellen hoef je geen racist te zijn, in tegendeel zelfs. Dat jullie je dan vervolgens door deze zelfde kapitalisten laten inzetten zoals bv jullie tegengeluid wat vandaag zal plaatsvinden is ronduit naïef. Die zelfde kapitalisten knijpen ons, het proletariaat, elke dag uit.
Overigens wel ironisch om op te merken dat het een Duitse communist was die ooit eens zei bij een lezing op een nationalistische georiënteerde studentenbijeenkomst: ,,Wie zich tegen het joods-kapitaal verzet is reeds klassestrijder'' en ,,Hang ze op aan lataarnpalen''.
Jullie werken liever samen met bonzen als die van de SPD, die nota bene afgelopen 1 mei precies 80 jaar geleden bloedig een verboden 1 mei demonstratie uiteen schoten, met als gevolg 33 dode arbeiders! (Over repressie gesproken, of het uitmoorden van de arbeidersbeweging)
Jullie willen perse niet samen strijden tegen het heersende systeem, het kapitalistische systeem, terwijl jullie dondersgoed weten dat ONZE politieke lijn zuiver is van dergelijke knievallen aan de kapitalisten.
Ook is bekend hoe over Mussolini gedacht wordt.

Alsof wij niet tegen ''blanke'' kapitalisten zouden zijn? Wij zijn nota bene ZELF onderdeel van DE ARBEIDERSKLASSE!

Jullie weten in welke traditie wij staan. Leugens hierover verspreiden heeft dus geen enkele zin. Indy zal het wel verwijderen, maar die cencuur waren we overigens al lang gewend.

Met antifascistische groet,
een Nationale Socialist
Indy heeft het druk? 
NN - 23.05.2009 21:17

Blijkbaar heeft Indymedia het te druk gehad om bovenstaande nazi-propaganda te verwijderen. Kan dat alsnog even? Proletariaat... pff me reet. Parasieten zijn het. Zij zuigen de arbeider uit. Niemand zit te wachten op onderdrukking en solidariteit is grenzeloos. Socialisme is grenzeloos, elke staat een tiran.

Vr. gr.

Een Vrije Socialist.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.