Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
criteria? 
F. - 05.01.2009 17:18



Als ik het goed begrijp, is niemand die zich met de Vrankrijk bezig hield in enige positie om wat dan ook te zeggen (hoewel het ze ook kwalijk genomen wordt als ze niks zeggen), omdat ze bij de V. betrokken zijn, en "dus" bij de daders horen?

Voor zover ik dat goed begrepen heb, lijkt het me handig als je meteen even heldere criteria wilt opstellen voor wie aan de ene en wie aan de andere kant staat in jouw boekje, dan is het verder opgelost en gaan we gewoon als twee verschillende scenes verder?

Voor de duidelijkheid: ik heb meer sympathie met de 'slachtoffer-kant' in deze discussie, maar dit lijkt me waanzin...
Indy A'dam?? 
De rest van Nederland - 05.01.2009 21:09

Zeg, kunnen jullie geen indymedia Amsterdam beginnen?? Dan kunnen jullie daar dit soort gezeik uitvechten. Dan hoeft de rest van Nederland (ja, er is leven buiten Amsterdam) niet mee te genieten van dit soort zielige discussies.

Groetjes,
De rest van Nederland...
het laatste woord over vrankrijk 
nn - 05.01.2009 19:06

@f
Het wordt natuurlijk tijd dat de bargroep opstapt inplaats van permanent een blok aan het been van de scene te blijven zijn.
deel bargroep?  
nn - 05.01.2009 17:08



het is volkomen onzin en onjuist om te roepen dat de antifa groep een deel is van de bargroep.
"antifa" 
nn - 05.01.2009 16:38

@Antifa-sympathisant
" Al met al willen wij niet geloven in kanten, en weigeren dan ook kant te kiezen"
Het probleem is dat de antifa groep deel is van de bargroep , dus zelf kant zijn.
De bargroep is dood, leve de bargroep 
BGK - 05.01.2009 19:53

Ja! Strak plan! De bargroep stapt op en uit de as rijst iets nieuws en beters wat weer voor en van de scene/beweging is. Doen!
Flauw cynisme 
Antifa-sympathisant - 05.01.2009 16:03

NN, i.p.v. zo'n flauwe cynistische opmerking te plaatsen zou je misschien beter een inhoudelijke bijdrage kunnen posten als je kritiek hebt. Eerst word er geklaagd over dat de Antifa A'dam niet uilegt waarom ze kiezen om hun avonden in de Vrankrijk te blijven houden, en nu komen ze met een duidelijke uitleg, en dan is het weer niet goed.

> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.