Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
balkje? 
r. - 27.10.2007 19:49

in dit geval is een balkje over het gezicht wel op z'n plaats, me dunkt... van die rechtse wel te verstaan.
andere foto 
Nog een anarchist - 29.10.2007 23:15

Alsjeblieft zeg. De betreffende foto bovenaan de site is in elk nieuwsartikel geplaatst. Internet staat vol met dergelijke foto's van de actie. En jij wil het gezicht onherkenbaar maken? Tsja, als de persoon in questie onherkenbaar had willen blijven, had ie gezichtsbedenking gebruikt. Hij kon nagaan dat hij op deze manier bij voorbaat vol in beeld zou komen.
welkom 
nn-dis - 28.10.2007 05:11

nvb (in kleine letters) welkom in Amsterdam. Ik moet nog zien wie hier als een natte hond door de straten gaat.

nogmaals....welkom!!

Je moet een ding weten, nvbhond, dat je hier in Amsterdam nooit maar dan ook nooit ook maar een teen in de grond krijgt. Al moet ik er zelf mijn bed voor uit komen. Laat je niet misleiden door de volksverrader cohen (weer net kleine letter) omdat hij jullie een vergunning geeft.....zien is geloven.

p.s. Als jullie niet "DE" laffe honden zijn dan zagen we jullie wel vaker en vooral LANGER na zo'n suffe demo.......
gaat het niet om 
flipje - 30.10.2007 09:15

Maakt me niet uit of de hele wereld vol hangt met zijn poster. Indymedia is er juist voor activisten en het is van activisten en het gaat niet op het de autoriteiten op welke manier dan ook te makkelijk te maken. Het gaat niet alleen om deze foto, het is het idee dat je op deze site niet herkenbaar wordt geplaatst. Principes enzo.
andere foto 
anarchist - 29.10.2007 18:57

hier is die dan
hier is die dan

dit is de andere foto ,deze is wel geschikt.
de redactie van indymedia moet deze even
veranderen met de foto die er al staat.
privacy 
flipje - 29.10.2007 14:22

Het was een enorm succes, onze Ajax vrienden, hartelijk dank. En inderdaad, zo doe je dat. Waar 'wij' stonden te koekeloeren hebben 'zij' in minder dan een minuut een einde aan de nazi demo weten te maken. Maar, als dank iemand zo herkenbaar op de site zetten is niet aardig, haal die foto even weg, of maak meneer onherkenbaar, en dan heb ik het niet over de nazi die tikken krijgt.
Bedankt
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.