Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Nee 
Regenbuitje - 05.05.2007 11:08

Nee Zonnestraaltje, echt links laat eenieder in zijn waarde ongeacht geloof. Ga jij maar fijn ergens anders spelen.
Overtuigen doett niet terzake 
Verzet_nu - 05.05.2007 11:20

Overtuiging is weinig relevant lijkt mij. Mij interesseerd het ook hoegenaamd niet welke overtuiging u of wie dan ook op dit medium aanhangt. Relevant is alleen maar de inhoud van het onderhavige bericht en de bijdrage die het levert in de beeldvoorming rondom het onderwerp, in dit geval de bevrijding en het beeld van Marokko en de Marokkanen.

Ik zie de gemiddelde lezer van IndyMedia als, interlectueel gezien, bovengemiddeld. Derhalve reken ik u ook onder die groep. Ik ben er dan ook van overtuigd dat u zowel als welen anderen instaat en bereid bent, samen met informatie uit andere bronnen, waaronder dus nu ook de onze, tot een genuanceerde mening te komen over deze en andere onderwerpen.

Nogmaals, religie was en is niet het onderwerp, maar religie als fundamentele waarde van een bron mag niet en nooit tot gevolg hebben dat die bron persé gediskwalificeerd dient te worden, wat is wat ik uit uw bericht heb gelezen.

Vn

E-Mail: verzet_nu@maktoob.com
Website: http://www.nieuwsfeit.nl
 
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.