Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
antifascisme 
antifasc - 21.03.2007 15:44

Als je iemand het ziekenhuis inslaat ben je zelf ook een fascist... of je nu rechts of links bent....
Artikel Desse. 
Sanna - 21.03.2007 15:18

Je zeurt als iemand erbij zit, maar je zeurt ook als iemand eruit stapt. Wat wil je nou? Op deze manier geef je niemand de kans zich te ontdoen van deze praktijken.
Timo Desse is nog jong. Je kijk op de wereld kan veranderen. Iedereen maakt fouten en geef iemand de kans een fout recht te zetten.
Sinds wanneer broeit AFA zo van geweld?
hufterig gedrag 
B. Cohen - 21.03.2007 14:13

"Was 1 keer het ziekenhuis ingeslagen worden niet genoeg voor hem?" schrijft J. Polak. Ook fascist neem ik aan?
beter laat dan nooit 
baas boven baas - 21.03.2007 21:33

toch fijn dat ie kennelijk geen nazi meer is nu...........

hopelijk volgen er meer zijn inkeer!
Schijnbewegingen 
KH - 21.03.2007 19:37

Dit is absoluut geen stoerdoenerij.
Dat is echt projectie van de commentator, iets waar misschien de doorsnee lezer of vooral schrjver in Indymedia NL. nooit van heeft gehoord. Zijn adolescentie schijnt nergens anders uitgewerkt te kunnen worden dan in het behufteren van anderen, denkende daarmee zelf volgens de wet van de correlerende vaten omhoog te komen. Meer zit er echt niet in.
Ieder wellevend mens ziet door die valsheid heen. Maar omdat er zoveel onwellevende mensen zijn in het opportunistische Nderland van emancipatie en vereenzaamde rukkers, zijn er zo weinig wellevende mensen, wat de oorzaak weer is van statements als die van skinheads en dergelijke, allemaal het gevolg van begrijpelijke overeenkomstige vereenzaming.
Ik begrijp niet dat in Nederland iedereen altijd zo stoer moet blijven doen over racisme terwijl de tweede wereldoorlog en de slaventijd voorbij zijn toen hetzelfde soort volk toekeek dat nu zijn luie lafheid tracht te compenseren. Ik heb zo vaak mensen gesproken in hun strijd tegen een racisme of fascisme wat helemaal niet bestaat, maar gekweekt wordt door eigen persoonlijke preoccupatie en smaak of onvermogen om op positievere manier aandacht te krijgen, die kinderen waren van NSB'ers enzovoort, en dus bezig met hun persoonlijke familie probleem uit te werken ove de rug van anderen.
Vandaar ook dat men echt bang is voor het fenomeen van genetische overdracht die de basis vormt van rassen-theorie. Uitstekend, maar denk niet iedreen te kunnen infantiliseren.
Dit is het land van de censuur en achterbaksheid, omdat Nederlanders zo'n overweldigend minderwaardigheidscomplex hebben, heel gevaarlijk.
Daarom zien zoveel snuggere lieden een toekomst als 'hulpverlener' in de psychiatrie, zijn er zoveel Mentrum vestigingen en zoveel depressieve mensen en zoveel zelfmoordgevallen in Nederland, vooral bevorderd door slechte commentators die zelf niets kunnen en toch in hun gore bluf serieus genomen worden. Is iedereen stoned? Nederland pleegt massaal zelfmoord, en zelfs dat wordt achteraf gemanipuleerd in eigen voordeel.
Dit wordt gewist als ik mijn goede naam hieraan geef. Want die kent geen sterveling in dit onwetende circuit dat zijn vooroordelen beslecht via het imago van onafhankelijke berichtgeving.
Dat minderwaarigheidscomplex is de oorzaak van die lafheid en angst en burgerlijkheid waarnaast zelfs het (pseudo) fascisme te verkiezen lijkt, waar men anders dan de echte variant wel tegen durft te vechten en dat tegelijk de voornaamste reden is dat mensen kiezen voor de al dan niet echte variant, voorlopig niet de echte, maar wel als de achterbaksheid doorgaat van pseudosocialisten- en humanisten.
Het commentaar is paternalistisch, arrogant en achteloos vanachter een gewelddadig imago dat dat is van de gefrustreerde puber of iemand van het socialistisch web, ook bol van vooroordelen en exploitatie van anders ellende, en dit ter verergering.
Waarom zitten er zoveel dikke vrouwen of altjd dezelfde dergelijke typen in dit socialistisch publiek? Omdat ze hun enige kennis die ze hebben halen uit de boekjes of van tv consumeren en dus verbouwereerd altijd die onschuld van de kwijlende trouwe hond hebben waar die mensen tot nog toe op stemden die net als zij zich vol zaten te vreten achter datzelfde handboek of voor die tv.
Ik snap niet dat mensen zo dom zijn dat ze daarmee ook nog een publiek op de hand denken te kunnen krijgen. Het fascisme in Nederland is altijd dat van de lafaard en de hypocriet, dat is waar. Maar heb je zo slecht zijn soort retoriek bestudeerd dat je niet begrijpt dat je jezelf verdacht maakt, nee belachelijk en zelfs bewezen imbeciel?
Het fascisme is Nederland binnengekropen vanuit tegengestelde richting dan werd vermoed en bestreden, ook zo dom dat je de verantwoordelijke onwetenden dat fascisme in de ergste vorm zou gaan gunnen.
En ook dat was opzet. Of dit door de editors in de vrije meningsuiting bewust is toegestaan of onbewust zal in de inrichting onder behandeling duidelijk worden, en wordt hier waarschijnlijk niet begrepen. Het is droevig, want de mensen lijken het allemaal zo goed te bedoelen. Of ben ik nu zelf even te naief?


Timo - 21.03.2007 16:38

1: ik dim voor niemand
2: er zijn geen foto's van mij met m'n rechterarm de lucht in
3: wie zegt dat ik met weinig kleerscheren ben weggekomen?
4: ik ben nooit het ziekenhuis ingeslagen

Piss off.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.