Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
vlag? 
allergie - 02.01.2007 03:48

Zie ik daar op de foto iemand met een Amsterdamse vlag zwaaien?

Een antifa demo met nationalistische/regionalistische prullaria, dat schiet lekker op.

De wereld is onze speeltuin.
Ultras? 
x - 29.12.2006 16:34

Los van alle spelfouten: is dit een echt bericht of een hoax van fascho's? En wat moet ik denken van een antifaborrel met een email-adres op hotmail?
over de grens. 
Defiance - 29.12.2006 18:35

Los van al het gepeupel over ultra's en en niet ultra's hotmail adressen en agressieve houdingen en noem maar op, ieder zijn strijd voor hoe hij/zij deze wilt voeren:

Het is weldegelijk interresant om elkaar over de grens te steunen en zo ook netwerken aan te leggen voor als hun naar onze regio's willen komen. Problemen met fascisme zijn mamelijk ook niet iets aan de grens ophoud en wel degelijk een grensoverschrijdend probleem zijn.
Anti-Nationalen? 
anti-anti-nationale - 01.01.2007 14:19

Duitse anti-nationalen, dat zijn toch die rare "linkse" stroming die Sharon een held vind en die 100% achter de meest racistische krachten in Israel staan? Beetje raar om een dergelijke racistische stroming te ondersteunen.

De link is in het Duits.


Website: http://www.labournetaustria.at/archiv29.htm
 
Maskers 
Frank - 29.12.2006 22:37

En weer die maskers! Waarom toch altijd jullie gezicht verbergen? Jullie zijn toch brave, vreedzame mensen? Of misschien toch niet?
anti-anti 
amsterdam hc - 01.01.2007 15:42

nee, ja, ligt allemaal niet zo simpel.
zover ik de finer points van de duitse verdeeldheid begrijp, zit het ongeveer zo: de sharon fans zijn de anti-deutsche (een vaak communistisch georienteerde stroming die zich zo schuldig voelt over de holocaust dat ze pro-israel en vaak ook pro-VS zijn)
de meer libertaire stromingen (anarchisten, raden-communisten etc) gebruiken juist uit reactie op het vaak irritante israelische vlaggen vertoon bij antifa demo's ipv de slogan internationale solidariteit, de slogan anti-nationale solidariteit.

zie meer over deze curieuze stroming:  http://de.wikipedia.org/wiki/Antideutsche (in het duits, sorry)
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.