Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Methode 
Bobbie - 23.11.2006 00:05

Is er in de film nog sprake van enige statistisch feiten uit opinieonderzoek naar anti-semitisme? En verklaringen daarvan? Of moeten we het met "meningen" en "deskundigen" doen. Is er enige sprake van analyse van politieke verhoudingen (binnelands en buitenlands)?

Ik verbaas me over de tijd die aan dit soort zaken wordt besteed. Ik verbaas me niet over de (gespeelde) heilige verontwaardiging over dit soort films. Houdt ons fijn van de kern van de zaak af. Ga zo door.
achtergrond kunststudenten DEA groepen 
spikey - 22.11.2006 19:41

In deze documentaire wordt voorbij gegaan aan de kern van de beweringen, die worden gedaan omtrent mogelijke voorkennis van de aanslagen en/of georganiseerde inlichtingen activiteiten in de periode voor 11 september. Het wordt simpelweg afgedaan als een vorm van klassiek antisemtisme, zonder maar ook enige verklaringen te geven voor de zaken, die zich daadwerkelijk hebben afspeeld.

Hier het gelekte DEA rapport over de activiteiten van de 'Israelische kunststudenten DEA groepen'. Deze worden/werden verdacht van het runnen van georganiseerde spionage activiteiten tegen DEA kantoren en personeel.
 http://antiwar.com/rep/DEA_Report_redactedxx.pdf

In Florida vonden deze activiteiten plaats in de buurt van de verblijfplaatsen van de dan toekomstige kapers. Verschillende landen, waaronder Israel, hebben de V.S. gewaarschuwd voor aanstaande aanslagen. De auteur van het volgende verslag linkt de voorkennis met de activiteiten van de 'DEA groepen'.
 http://www.antiwar.com/rep2/MemorandumtotheCommissionandSelectCommitteesbold.pdf

FOX news rapporteerde hierover en linkt de zaak met het lekken van informatie uit het Comverse tap-kamers en georganiseerde misdaad.
 http://www.informationclearinghouse.info/article7545.htm [Video]

meer:
 http://iraq-info.1accesshost.com/schrom.html
 http://ww1.sundayherald.com/37707
 http://dir.salon.com/story/news/feature/2002/05/07/students/index_np.html
 http://atlanta.creativeloafing.com/gyrobase/Content?oid=oid%3A8271
 http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2002/03/07/wspy07.xml&sSheet=/news/2002/03/07/ixworld.html
 http://www.newsmax.com/archives/articles/2001/12/18/224826.shtml
 http://www.washingtonpost.com/ac2/wp-dyn?pagename=article&node=&contentId=A3879-2001Nov22¬Found=true
 http://www.antiwar.com/rep/lemonde1.html
Wie wist wat? 
Ilja - 22.11.2006 21:47

Het is nogal en verschil of er elementen binnen de Isrealische staat eventueel op de hoogte waren geweest (wat me stug lijkt maar niet uit te sluiten), of dat je beweert dat DE Joden er van af wisten. Maak dat verschil duidelijk en loop niet te janken dat je met je complotheorieën weer eens de underdog bent. Het bagatelliseren van de impact van anti-semitische complotten lijkt me bij uitstek een extreemrechts tijdverdrijf!

> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.