Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Getikt 
ik - 09.06.2006 12:51

Jullie zijn serieus getikt als jullie dit beest een moedig strijder noemen.
Ga eerst maar eens aan de familie van zijn duizenden slachtoffers duidelijk maken dat dit een ongeoorloofde daad van Amerika was voor je hier van achter je PCtje een beetje onzin zit uit te kramen.

wel of geen oorlog 
jaap - 09.06.2006 11:44

Bovengenoemde Brits-Amerikaanse luchtaanval op het huis van de heer al-Zarqawi is als buitengerechtelijke executie in strijd met het Internationaal Recht, dat stelt, dat ieder mens recht heeft op een proces, ongeacht de ernst van de misdrijven, waarvan hij verdacht wordt



maar is er eveneens sprake van militaire aanvallen op de Brits-Amerikaanse troepen, hetgeen als zijnde verzet tegen een bezettende macht, internationaal gelegitimeerd is...


men is of in oorlog volgens de internationale regels in welk geval een luchtaanval geoorloofd is volgens internationaal recht, of men is een 'crimineel' in de brede zin van het woord in welk geval een liquidatie door de staat twijfelachtig is. Wellicht is het zinnig om de exacte status van de heer al zarqawi vast te stellen?
Gedenken 
Herman - 09.06.2006 12:08

Laten wij Al Zarqawi in elk geval met alle waardigheid gedenken als een bijzonder moedig strijder die zijn pogingen om zijn vaderland te bevrijden van de westerse kapitalistisch-democratische doctrine met de dood heeft moeten bekopen. Ik spreek tevens de hoop uit dat onze verlichte moslimbroeders de strijd tegen de fascistische bezettingsmacht voort zullen zetten.

Stop de onderdrukkig van de moslims in Irak en in Nederland!!
Trol? 
NN - 09.06.2006 13:12

Herman is of gek of een extreem-rechtse trol.
hou toch op! 
Piet - 09.06.2006 12:41

Beste Herman, Al Zarqawi was een religieus ge-inspireerde idioot, die zonder aanziens des persoons dood en verderf om hem heen zaaide. Mannen, vrouwen, kinderen, militairen of hulpverleners: het maakte die gek allemaal niks uit. Opblazen of onthoofden. Dus waardigheid nee: de belichaming van het kwaad, en het soort gek dat alleen tijdens oorlogen en crises de kans krijgt om zich te manifesteren, omdat dan zijn bloeddorst gekoppeld kan worden aan een zogenaamd 'verheven' doel.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.