Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
hmmmmm 
jeetje - 12.01.2006 23:10

dit is dan de ene kant van het verhaal... en de ander?
Reageerbuis 
Poema - 13.01.2006 16:41

www.reageerbuis.com

Website: http://www.reageerbuis.com
 
RTL aanpakken 
nn - 13.01.2006 13:21

Het zou heel goed mogelijk zijn om hierover een klacht in te dienen bij de Raad voor de Journalistiek. Ook het programma de Leugen regeert (Vara, Nederland 3), zou hier zeker in geintereseerd zijn.
lekker naief!!!! 
nn - 12.01.2006 22:39

beetje naief niet? om van journalisten te verwachten dat ze 'objectief' zouden zijn. iedereen weet dat ze niet te vertrouwen zijn, zeker rtl..
respect 
Robert voor dieren - 13.01.2006 17:58

de mensen die lopen te klagen dat "ze niet goed op de hoogte zijn gehouden" hadden natuurlijk ook alles uit de eerste hand kunnen volgen door actief mee te doen ipv achter je pctje kritiek spuien. De beweging op zijn smalst.

Je hoeft je voor niemand te verschuldigen Peter. Fantastische actie.

Robert
uhm 
proud - 13.01.2006 11:00

er is wel degelijk aandacht besteed aan eigen media.
had je kunnen weten als je de ontruimingsfeature hebt gelezen.
ik begrijp dat jullie vanuit wanklank verslag hadden willen doen vanuit het bos oid. beetje laat dan :)
ik spreek overgens namens mezelf :) over wat ik heb opgevangen hoe en wat.

alles voor de kijkcijfers 
Chaoss - 13.01.2006 01:00

Tja, wat wil je van een commercieel televisiebedrijf? Alles voor de kijkcijfers. Als het maar spectakel oplevert.
tekstuele suggestie 
Naam - 12.01.2006 23:59

" waar mensen in lock-ons zaten, omdat ze het koud hadden, "
kan verkeerd gelezen worden, bedoeld wordt volgens mij
" waar mensen in lock-ons zaten. We weten niet of de journalisten dat deden omdat ze het koud hadden, ... maar ze staken hiermee de activisten die hen zo gastvrij ontvangen hadden een mes in de rug. "
Objectieve 'eigen' media... 
Sos - 13.01.2006 16:28

Quote: "Je zit altijd in een spagaat met de media, je heb ze nodig, je bent er blij met veel media aandacht, maar ze zijn vaak niet goed genoeg of objectief genoeg. Maar je bent er zelf bij, als je niet de moeite doet je eigen media uit te nodigen".

Als je dus je eigen (sic!) media uitnodigt, is objectiviteit gegarandeerd... Jaja. Er bestaat ook nog zoiets als het spreekwoord: wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
Ik denk dat de actievoerders aanvankelijk gewoon het voordeel van hun vaak aanwezige twijfel hebben gegund aan RTL, en zich achteraf (terecht naar het zich laat aanzien) belazerd voelen. Is dat geen kenmerk van journalistiek in het algemeen, of word ik nu al te cynisch?
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.