Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
bijbelteksten die seksueel geweld uitlokken 
Krijtje - 29.11.2005 10:42

burn it!
burn it!

Zoals in bovenstaand artikel beloofd: Duiidelijke aanwijzigingen voor de stelling: bijbel predikt vrouwenhaat:

De totale veroordeling van het bestaansrecht en het zelfbeschikkingsrecht van vrouwen is alleen al reden genoeg voor een openbare bijbelverbranding.

Het hele oude testament beschrijft dat de vrouw een stuk vee is, waarvan je er twee of drie kunt nemen, en die je als ze je niet gehoorzamen kunt wegsturen of stenigen.

Vrouwen zijn godsdienstig, bestuurlijk en ook inzake beslissingen over hun eigen leven onmondig gemaakt en gehouden binnen het christendom, en binnen de context van de bijbel. Dit begint al in Genisis 3, met de aankondiging dat de man heerschappij over de vrouw zal hebben. Kor. 14:34 bevestigt dat vrouwen in het nieuwe testament nog steeds helemaal niets te vertellen hebben.
Buitensluiting is geweld. Het raakt zelfs in de hersenen hetzelfde gebied als pijnprikkels.
Het historisch negeren en mishandelen van vrouwen zijn goede redenen om het christendom hard aan te vallen.

Hier zijn wat voorbeelden van het feit dat de bijbel aanzet tot vrouwenhaat en seksuele mishandeling:
* Genisis 18:8: Lot biedt zijn dochters aan aan een menigte geile kerels om te voorkomen dat ze de mannelijke gasten (engelen) verkrachten. Ze mogen met de dochters doen wat ze willen.
* Genisis 19:33: Lot wordt dronken met zijn dochters en gaat met hen naar bed. Hij verwekt kinderen bij hen. Het verhaal is op zo'n manier geschreven dat de dochters de schuld van deze happening in de schoenen geschoven wordt.
* Genisis 34:2: Dina wordt verkracht door Sichem.
* More fun in Genisis: Juda neukt met zijn schoondochter die zich als prostituee heeft verkleed. Als hij hoort dat ze zich geprostitueerd heeft wil hij haar verbranden. Op het moemnt dat zij kan bewijzen dat hij de klant was, bindt hij in.
* Deuteronomium 22:
.Een vrouw die niet als maagd het huwelijk in is gegaan mag gestenigd worden.
.Een vrouw die ondertrouwd is aan een man, maar met een andere man geslapen heeft, moet gestenigd worden.
* Richteren 19:vanaf vers 22: de meest gruwelijke gewledsprono die je je voor kunt stellen. Een vrouw wordt op verzoek van haar echtgenoot door een groep verkracht tot totale bewusteloosheid toe en vervolgens in stukken gehakt door diezelfde echtgenoot!
*2 Samuel 17: Een zoon (Absolom) neukt de vrouwen van zijn vader (David) om hem te provoceren.
*1 Koningen !: Ouwe koning David krijgt op zijn sterfbed een jonge maagd mee onder de dekens om hem warm te houden.

E-Mail: anti-sgp@gmx.net
Website: http://www.sgpNEE.nl
 
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.