Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
gelul 
billenkoek - 25.11.2005 11:52

Wat kan mij dat nou schelen! Kom eens met echt nieuws aan!
Over zwarte kousen en linkse kerk gesproken 
henkie - 25.11.2005 13:51

Mag ik dit keer naar de ruispagina? Voorgaande serieuze reacties op krijtjes posts van mijn kant werden altijd gecensureerd...nu heb ik dit keer niks te zeuren behalve dat ik krijtje aan wil raden om eens met Hirsi Ali contact op te nemen daar ik enkele raak vlakken zie wat thematiek betreft.

Website: http://SHARIAnee.nl
 
Klikkerdeklik 
NN - 25.11.2005 16:23

Het irriteert me mateloos dat ik de mogelijkheid heb om in deze draad op de ruisknop  http://www.indymedia.nl/nl/2005/11/32567ruis.shtml te klikken en dat ik dan lees dat het iemand "niets kan schelen"! Wat interesseert mij het nou dat iemand het "niets kan schelen". Wat is voor mij het nut van het lezen van zo'n nietszeggende opmerking? Niets! Gooi zo'n opmerking toch meteen helemaal weg. Dat scheelt mij dan ook weer tijd.
Het zijn altijd mijn belastingcenten 
Cornelis Prul - 27.11.2005 14:02

Misselijkmakende afleidingsmanoeuvres, dit alles.
Het Clara Wichmanninstituut wordt gesubsidieerd door Wim Koks eigen INGBank, de verkwanselde Postbank dus, een multinational. Moet ik daar soms achter staan? Afgezien van een zich naar een anarchiste vernoemende establishmentinstelling die processen voert. Clara Meijer-Wichmann was tegenstandster van het strafrecht.

Op interventies hierover op
devrije.nl
kreeg ik vriendleijke reacties van de fractieassistente (!) van de SGP. Het zich noemende Wichmanninstituut staat boven het voetvolk verheven. Dat is te goed om er op in te gaan. Zo gaat dat als je door de INGBank wordt gesponsord.
Dat je het als vrouw niet verder schopt dan assistente in de SGP is treurig, maar een wonderlijke overeenkomst tussne het anarchisme en het antirevolutionaire gedachtengoed is het streven naar souverieniteit in eigen kring. Ze doen maar zolang ik er geen last van heb. En dat heeft niemand buiten die club. Gezeik zonder enige ironie over "mijn belastingcenten" - wat een Telegraafsentiment.
Hoe welkom ben je als man bij het Wichmanniinstituut, Postbankrekeninghouder?

SGP-leden betalen ook belasting, SGP-sympathisantes al evenzeer. Als ze in die kringen zo willen denken - ik kan niet zeggen dat ze mijn zegen hebben - om in stijl te blijven-, maar dat geldt voor geen enkele partij en ik ga niet net doen of de SGP erger is dan de PvdA of de LPF.

Website: http://www.devrije.nl
 
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.