english
nederlands
Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> contact > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Search

 
All Words
Any Word
Contains Media:
Only images
Only video
Only audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI's complaint against Indymedia.nl
Courtcase Deutsche Bahn vs. Indymedia.nl
Topics
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Help
Tips for newbies
A short intro into Indymedia NL
The policy of Indymedia NL
How to join?
Donate
Support Indymedia NL with donations!
Lawsuits cost a lot of money, we appreciate every (euro)cent you can spare!

You can also direct your donation to Dutch bank account 94.32.153 on behalf of Stichting Vrienden van Indymedia, Amsterdam (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53)
Indymedia Network

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
This site is produced by volunteers using free software where possible.

The system we use is available from:mir.indymedia.de
an alternative is available from: active.org.au/doc

Thanks to indymedia.de and mir-coders for creating and sharing mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Het Koninginne Concert
Ali Anti As van 't Kwaad - 28.04.2003 23:05

De beveiliging rond het Koninginneconcert en wat er niet klopt.

Het Koninginne Concert

Vrijdag 25 april was het zover. Enkele mediabronnen, zoals RTL teletekst, melden het een week eerder. Beatrix naar het concertgebouw ter ere van haar verjaardag. Alleen voor genodigden.
Natuurlijk enkele (links) activisten hiervan op de hoogte gesteld, maar ze hebben ook hun eigen informatie kanalen. De donderdag voor het concert werd ik nog aan een soort van verhoor onderworpen, wat er op neerkwam dat BVD(AIVD) infiltranten de boel lopen op te fokken en dat ik zelf maar wat moest doen. Had eerder namelijk gegrapt dat er een pantserwagen met snelvuurkanon aan de overkant bij het VS-consulaat staat. Nu was het alleen dat die dan gekaapt diende te worden en ermee door het concertgebouw heen. Met al die scherpschutters op de daken, schieten ze dan in letterlijke zin weinig op. Tijdens dat gesprek merkte ik op dat dit dus niet serieus bedoeld was en dat een geluidswagen huren en voor het concertgebouw parkeren, een betere actie zou zijn.
Maar nee; geen interesse. Ik de volgende dag dus rond een uur of twee naar het concertgebouw.
Twee beveiligers aan de achteringang en twee aan de voorkant. Geen scherpschutters op de daken gesignaleerd. Onduidelijk hoe laat Beatrix zou komen. Er was een publiek toegankelijk concert om half negen. Ging er dus vanuit dat Beatrix mogelijk al in de middag kwam. Uiteindelijk werd mij verteld dat ze tussen half 8 en 8 zou komen. Ondertussen hadden enkele agenten gevraagd om mij te legitimeren en wat ik daar deed. Enkele uren in de buurt zijn, viel natuurlijk op bij de getrainde beveiliging. Mijn naam gezegd en dat ik niet wist hoe laat de koningin kwam.
Vele gezichten gezien. Maxima en Alexander op twee meter afstand van mij. Bal Ellende idem. Tweemaal zachtjes Balkenende fractiedictatuur””toegeroepen. Wilde weer niet teveel opvallen voordat Bea kwam. Alle CDA kopstukken waren er; ontzettend oververtegenwoordigd. Gezagsgetrouw en de ideale Christen samenwerkers, zoals de trouwe Christenhonden altijd collaboreerden met foute machthebbers. Maar wie heeft er nu macht; de partijen waaronder het CDA, of de Koningin als gezant van God? Paul Witteman is nu kennelijk ook een vriendje van Beatrix. Deze vooreen uiterst scherpe en doordrammende fanatieke journalist, zal zich voortaan inhouden wanneer het koningshuis ter sprake komt. Van Agt, Brinkman (voormalige cultuurdictator), de huidige CDA fractievoorzitter Maxim Verhagen, enzovoorts.
Alle gasten kwamen in auto’s gereden door militairen. De meeste waren kennelijk van de marine; bordjes met “marinekazerne”, “marine…”, “marechaussee”, “marine”, “marine”, bevonden zich achter het voorruit. Slechts eenmaal twee personen in een groen uniform gezien, maar ook dat kan de marechaussee zijn. Ondertussen stond de gehele koninklijke beveiliging DKDB:
 http://www.klpd.nl/organisatie/html/DienstDKDBhoewerkt.htm
rondom mij opgesteld. Welgeteld acht man. Zes voor mij aan de andere kant van een dranghek waarachter de auto’s met gasten stopten. Een achter mij en eentje naar de andere ingang.
Veel beveiliging zou je zeggen? Nou, mooi niet. Dit was de gehele beveiliging. Men wist gewoon dat links niet zou komen opdagen. Ondertussen had ik wat aan mijn speech voor de koningin veranderd. Een geluidswagen heb ik eigenlijk niet nodig, want ik kan zeer hard schreeuwen.
Eerst dacht ik iets te roepen van “weg met Oranje” en idem voor Bilderberg, mediamanipulatie, fractiedictatuur, etc. Maar besloot het wat aan te passen en vriendelijker te maken. Het was haar verjaardagsfeeste; dus … “Lang leve ……. PIM FORTUYN!”, “Leve de burgerbeweging” en “weg met de Oranje fractiedictatuur”. Een fervent voorstander was ik nu ook weer niet van Fortuyn, maar meer als reactie op het foute handelen van Beatrix in deze zaak; zo wilde ze hem absoluut niet in de commissie veiligheid hebben en hoe voorkom je dat dan als hij er wel recht op heeft..?
Er was nog een tweede ingang waar ook auto’s met gasten stopten. Dus liep ik steeds heen en weer, opdat ik mijn plan zou kunnen uitvoeren. De lijkekoning beveiligers vonden dat natuurlijk minder prettig, want die hadden hun acht man rondom mij opgesteld. En toen ik weer naar de andere ingang liep, gebeurde het. Een kwam er van voren, pakte mijn arm lichtjes vast en zei “meneer Metzelaar, u wordt preventief gearresteerd” Zag dat vanachter er ook eentje aankwam en ik werd vooruit geduwd, terwijl ik achter mij nu twee beveiligers had. Een man en twee handen aan elke arm.
Nog tweemaal hard geroepen:”Wat gebeurd hier allemaal!”, maar de pers leek niets op te vallen. Had natuurlijk ook een sit-down actie kunnen houden. Of erop los gaan meppen. Weinig zinvolle actie met grote gevolgen voor mij persoonlijk. Dus maar bij een beetje worstelen gehouden. Ze wilden mijn armen achter mijn rug brengen, maar dat lukte ze niet. De mobiele ‘politie’post ingestapt en –zonder handboeien- gaan zitten. Er was overigens geen agent te zien; alleen geheime dienst cq beveiligers.
Vervolgens kon ik meeluisteren met het radioverkeer hoe ze Beatrix door de stad loodsten.
En toen kwam Bea met haar motorescorte in volle vaart. Vlak daarvoor stonden de Koninklijke beveiligers op, zodat ze mij konden tegenhouden als ik naar buiten zou sprinten. Onder licht applaus en gejoel van de onwetend gehouden burgers, ging Bea het concertgebouw binnen, op de plek waar ik eerder met 8 beveiligers stond. En ik kon natuurlijk weer gaan. Heb ze nog de hand geschud en bedankt; dat ik door hun toedoen de koningin niet heb kunnen zien, waar ik mij de hele dag zo op verheugde! Verder heb ik nu wel 80 rechercheurs c.q. geheime dienst medewerkers van Oranje op mijn dak. Want ze gaan mij natuurlijk wel uitvoerig natrekken en observeren. En bekend is dat ze voornamelijk daarmee de boel gaan proberen op te fokken. Even naar de NOS-bus gelopen, maar die waren niet geïnteresseerd in deze kant van het bezoek.

Maar toch voor mij een leerzame dag:

· Men wist dat links niet zou komen opdagen, middels informanten en/of controlers en/of een consensus, zeg maar akkoordje. Dit gezien de beperkte beveiliging in ’s lands grootste linkse bolwerk; Amsterdam. Tel dit bij wat andere zaken op, zoals verfbommen gooien bij een miljonairsbeurs van plebs en wannebees, maar niet bij miljardairs als de creme de la creme van de globalisten; de Bilderberg groep, op te komen dagen en dat zelfs als rechts-activisme te bestempelen. En dat de groep Volkert (6-7 personen) al sinds 1995 bij de BVD (jaja, waar haal ik dat nu weer vandaan..) en sinds 1998 bij politie Veluwe Noord bekend is (AD, boerenleider Brink, politiedocument op internet, tapes Volkert in recente HP/De Tijd), telefoontaps van politie Zwolle en Harderwijk vanuit het ALF dat Fortuyn dood moest. En dat zowel het links-activisme als Justitie er alles aan doen om dit (gezamenlijk?) in de doofpot te houden. En zich te concentreren op onderzoek naar een pot pindakaas… En aanklager Plooy/i er maar keer op keer in de media erop hameren dat Volkert toch vooral in zijn eentje heeft gehandeld.

· De marine (& leger) is, zoals ik eerder al sterk vermoedde en schreef, zeer nauw bij het koningshuis en VIP’s betrokken; dit gezien al die marine chauffeurs voor de meeste gasten. Iemand binnen mijn familie heeft duidelijk gesuggereerd dat hij voor de MARID heeft gewerkt. Dat is de Marine Inlichtingen Dienst en die is tot nu toe buiten de gehele geheime dienst discussie gebleven, alhoewel zij onderdeel zijn van de MID; Militaire inlichtingendienst die bestaat uit MARID, LAMID, LUID (Marine, Landmacht, Luchtmacht) Deze kennis zei bijna en jaar eerder, toen ik de naam Pim Fortuyn nog nauwelijks uitgesproken had: “Nee, stop; hier praat ik niet over”. Dezelfde kennis had een groep van meer dan 10 man onder zich werken en was o.a. betrokken bij de beveiliging van de vlootdagen in Amsterdam, waar een Amerikaans schip met kernwapens bij aanwezig was. Zo herkende hij vaak beveiligers op TV en kreeg hij beveiliging toen we een keer ruzie hadden. Inhoudelijk heeft hij mij nooit iets verteld, maar ik ben een goed verstaander en heb aan een half woord in het juiste verband genoeg. We hebben er nog om gelachen toen ik hem belde dat “zijn vriendjes lastig waren geweest” en hoe ze nerveus werden en hun beveiliging moesten omgooien, omdat ik ging wandelen.

· Vanwege de onevenredig grote aantallen CDA-ers, komen zij op mij als een Christen-hondse partij en een volgzame en getrouwe vazal van Oranje over; in mindere mate als een democratische partij

Overigens bleek de Edwin de Roy van Zuydewijn ook naar het feestje geprobeerd te hebben komen; wat later in de avond en werd nauwlettend door de beveiligers in de gaten gehouden toen hij zich aan de achteringang ophield.


- E-Mail: contradienst@yahoo.com
 
supplements
Aanvullingen & achtergronden 
Ali Anti As van 't Kwaad - 29.04.2003 17:47

Volgens pelsdierenfokkers zou de groep Volkert ook aan afpersing hebben gedaan, wat een beetje merkwaardig is voor activisten.
Dat heb ik van een vriend van een fokker gehoord uit Nijmegen en ook weer via een geruchtencircuit.
Let wel: Mat Herben is vanuit de MID (eindredacteur officiele defensie blaadjes) op een dubieuze wijze in de LPF aan de macht gekomen; kiescommissie chanteren met dat hij wist van Pim's druggebruik. Medeoprichters eruit werken met valse beschuldiging dat ze verantwoordelijk zijn voor een schuld van 200.000 euro waar juist zijn handtekening volgens De Telegraaf onder staat en daarmee de achterban en bestuur buiten spel zetten. Vervolgens vriend Sleeswijk-Visser naar voren halen; ex(?) Marine inlichtingenofficier volgens het AD, maar dat mislukte.
Mat Herben gaat op vakantie en een 'coup' van Harry Wijnschenk en een kliek vind plaats. Coup is de vraag, want het werd Mat inmiddels iets te heet onder de voeten. Vervolgens blaast Wijnschenk de partij op onder het uitroepen van "Ik ben Joods en de achterban is racistisch". Dit gebeurde net op het moment dat het bestuur weer in orde was en -zoals het hoort- de achterban en leden de macht in een burgerpartij gaan krijgen.
Vervolgens een kabinetsbreuk die geen breuk is, daar ze nog nooit inhoudelijk een breuk hebben gehad.Vervolgens ondanks de nieuwe verkiezingsuitslag en onderhandelingen, niet met de verbeterde LPF in zee willen gaan. De LPF maakte namelijk m.i. geen interne ruzie; dat was volgens mij de ruzie die ontstond door spelletejes van infiltranten dat niet door de rest gepikt werd.

Pfff. Dit is slechts een klein deel van de info die ik tot nu toe heb.
Hans Knoop, medialobbyist en fascistenjager (Menten), bracht Fortuyn op confrontatiekoers met het ALF door voor de pelsdierenfokkers te lobbieen. Toeval, of niet.
Mogelijk dat men bang was voor opkomend fascisme? Of om de illegale wapenhandel via Schiphol met Israel te beschermen?
En ga zo maar door.
Ik moet echt aan een uittreksel van al mijn stukken gaan werken. Zoals je ziet, zijn die vaak in het heetst van de strijd geschreven en in het uittreksel/rapport, moet die lading eraf.

Waar kan ik het beste een (gratis) website beginnen?
Zou dan alles erop kunnen zetten en langzaam bewerken.

O ja: Willem Oltmans was op zondag tijdens een paasshow op RTL4.
Hij noemde US-ambassadeur Sobel een leugenaar.
Deze heeft in het NRC gezegd dat hij het niet met Pim Fortuyn over de JSF had tijdens hun bijeenkomst een dag voor de moord.
De Booy heeft tegen Oltmans bevestigd hebebn dat het er wel over ging. Nu wordt de Booy wat voorzichtiger en meer op de vlakte.
De NRC werd door hem voor slechte journalistiek uitgemaakt doordat ze dit klakkeloos schreven zonder na te gaan. Eigenlijk doelde hij er m.i. meer op dat dit artikel gemaipuleerd was.
Verder vertelde hij hoe ze bijvoorbeeld Philips lieten dreigen om de advertenties in te trekken als onwelvallige artikelen werden geplaatst. Dit tijdens zijn werk. Zoals bekend heeft hij van een bijstandsuitkering moeten leven, vanwege de terreur van Oranje.
Maar hij krijgt niet voor niets iets van 10 miljoen euro!
Mat Herben zou volgens hem "in de LPF vanuit Defensie geparachuteerd zijn".

Over de Veluwe: dit zal wel toeval zijn, maar Ede, Wageningen en Renkum is toevallig ook waar aan het koningshuis gelieerde families lijken te wonen. In Renkum zit het hoofdkwartier van de Bilderberg Hotels. Dit staat los van de Bilderberg groep met een postbus in leiden (rector magnificus van de universiteit van Leiden zou de post komen ophalen; heel oud krantebericht dat ik onthouden heb), maar in feite gaat het deels om dezelfde personen.
Let wel: dit is nog geen theorie; ik heb nog geen enkele duidelijke aanwijzing dat de groep Volkert met Bilderberg zou samenwerken. Maar dat de BVD geinfiltreerd was, dat is zeer waarschijnlijk gezien deze extreme groep en de topprioriteit die dat voor hen heeft.
Zoals bekend is, brengt de BVD zelden of nooit mensen naar Justitie. Hun werk bestaat vooral uit het 'controlen'; dat is de boel manipuleren en sturen in de door hen gewenste richting. Dus niet in de richting van personen die ze moeten beschermen. Maar daar hoorde Pim Fortuyn in ieder geval niet bij; de moord kwam de mensen boven hun goed uit.
Bewijzen heb ik niet, maar er zijn nu wel veel sterke aanwijzingen in de richting van de BVD.
Bemoeienis van de Mossad is daarnaast niet uitgesloten. Deze zijn in NL redelijk goed vertegenwoordigd, m.i. ook binnen het links-activisme (o.a. anti-fascisme en media).

Filosofie dat Bilderberg/Oranje ook wat heeft met het gebied rond Ede-Wageningen: brandbommen Makro SHV holdings (racistisch Zuid-Afrika): zijn vermoedens dat de groep Volkert er mee te maken had, maar kan niets bewezen worden. Oranje is wat links & anti-apartheid en anti-racistisch als instrument tot handelsuitbreiding (idem voor o.a. burgeroorlog in Amerika). Men is niet zo extreem in de handel als de Amerikanen, maar probeert juist via instrumenten als een internationaal gerechtshof en anti-racisme bewust of onbewust handel te genereren voor de deelnemers van Bilderberg (ABN-AMRO, ING, Philips, Shell, etc. etc.). Niet uitgesloten is dat er dwarsverbanden zijn met de groep Volkert, of dat men deze eerst met rust heeft gelaten. Ook de bomaanslag op Aad Kosto die tegen het immigrantenbeleid was? De groep Volkert werd in ieder geval steeds extremer en moest beteugeld worden. De moord op Fortuyn kwam goed uit; twee vliegen in een klap; zowle links als rechts te pakken. (Filosofie; nog geen serieuze theorie, maar inmiddels wel een halve theorie)

Op Radio-1 was deze week een documentaire waarin gezegd werd boeren met land grenzend aan de bossen bij Nunspeet regelmatig schietoefeningen gehoord hebben. Hier werd
Chris vd Werken vermoord met dezelfde zeldzame munitie die op dezelfde wijze op Pim werd afgeschoten. Bovendien zijn van extreem linkse groepen op internet oproepen gevonden om gezamenlijk schietoefeningen te houden.
Maatregelen AIVD/DKDB 
AAA - 15.12.2005 09:29

1,5 dag na deze actie van mij, werd de kabelkast van de hele buurt geopend om 3-4 uur s'nachts met burgerwagens. Toen ik aan kwam lopen, stapte men snel in en reed weg.

Verder ontving ik info uit een geinformeerde bron dat ik "Op moest passen". De AIVD wilde om mij in een inrichting op te laten sluiten, eventueel inbreken zonder sporen achter te laten en belastend materiaal neerleggen.
supplements
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.