english
nederlands
Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> contact > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Search

 
All Words
Any Word
Contains Media:
Only images
Only video
Only audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI's complaint against Indymedia.nl
Courtcase Deutsche Bahn vs. Indymedia.nl
Topics
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Help
Tips for newbies
A short intro into Indymedia NL
The policy of Indymedia NL
How to join?
Donate
Support Indymedia NL with donations!
Lawsuits cost a lot of money, we appreciate every (euro)cent you can spare!

You can also direct your donation to Dutch bank account 94.32.153 on behalf of Stichting Vrienden van Indymedia, Amsterdam (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53)
Indymedia Network

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
This site is produced by volunteers using free software where possible.

The system we use is available from:mir.indymedia.de
an alternative is available from: active.org.au/doc

Thanks to indymedia.de and mir-coders for creating and sharing mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
IIIx)Diensten/netwerken omzeepten LPF&Fortuyn
Ali as Waerheijd - 10.11.2002 21:08

De stand van zaken over sterke aanwijzingen en bewijzen voor betrokkenheid van geheime diensten en netwerken bij het om zeep helpen van de LPF en Pim Fortuyn. Kort artikel dat essentiele zaken bondig samenvat.

Geheime diensten en netwerken hielpen doelbewust de LPF en Fortuyn om zeep

De sterke aanwijzingen en bewijzen stapelen zich op. Dit artikel geeft een korte opsomming van feiten, slechts op dit deelonderwerp van het totaalplaatje. Hierin dan ook niet veel nieuwe info, maar eerder een goede samenvatting van wat ik eerder schreef in een bredere context.

Na de moord op Pim, neemt Mat Herben de macht over. Deze man was eerder de eindredacteur van enkele Defensieblaadjes. Dat houdt dus in dat deze man van de MID is, of minimaal over een uitvoerig netwerk binnen de MID beschikt. Immers; als een militaire inlichtingendienst ergens invloed op heeft, dan is het wel wat er binnen en vanuit Defensie officieel gezegd mag worden. Tevens is hij lid van een vrijmetselaars beweging in Den Haag; een vrij invloedrijke stad, ook vlak naast Leiden waar de (vrijmetselaar) Bilderberg organisatie een postbus heeft en het werkpaleis van Oranje, die officieus de scepter over Bilderberg zwaait.

Mat Herben werkt de medeoprichters eruit die samen met Pim de partij hebben opgericht en grootgemaakt; Dost en Langendam. Hierbij beschuldigt hij hen van het veroorzaken van een grote schuld. Bij nader onderzoek (Telegraaf), blijkt juist dat de handtekening van Mat Herben onder een schuld van 200.000 euro staat en niet die van Dost en Langendam.

Naar nu blijkt, heeft deze handeling niet een wisseling van bestuur ten gevolge, maar dat er helemaal geen bestuur meer is. Hiermee heeft de fractie alle troefen in handen en de achterban en het ‘illegale’ bestuur volledig uitgeschakeld. Dit heet een coup en dit heet een complot! De vraag is waarom; wie zitten er achter en met welke redenen?

Mat Herben jast meteen de JSF er doorheen en doet rare dingen voor(?) de LPF. Zo zou de LPF zich uiteindelijk moeten opheffen en opgaan in de VVD en het CDA. Hij heeft een lijntje met Pim en dat zou Pim gezegd hebben. Ook onderhandelt hij nauwelijks voor de LPF en geeft VVD en CDA op de meeste punten gelijk, waarna een voor de LPF mager regeerakkoord tot stand komt.

Mat Herben probeert een vertrouweling; Sleeswijk-Visser, naar voren te brengen. Sleeswijk-Visser blijkt een ex(?)-marine inlichtingenman te zijn. Uiteindelijk slaagt Mat Herben niet in deze opzet. Ook Mat Herben moet zijn leiderschap opgeven. Waarom is onduidelijk; anderen nemen de macht over die minsten net zo verdacht zijn. Theoretisch zou het terugtreden van Mat Herben onderdeel van een cover-up kunnen zijn; steeds meer mensen begonnen vraagtekens bij zijn motieven voor de LPF te zetten.

Ene Heinsbroek, Wijnschenk en die grijsharige mediaman (ik ben echt zijn naam kwijt), leken een kliekje te vormen en van alles stiekem met elkaar door te spreken, zoals ik eerder zag met een groepje Joodse mensen bij de deelraadvorming in Buitenveldert die een coup pleegden.
Nu weet ik het niet van die anderen, maar wel dat Wijnschenk Joods is; hij kwam er zelf voor uit en vertelde dat hij niets met de achterban wenste te maken, want die zou alleen racistisch zijn. Dat is toch ongelooflijk; naast dat dit slechts een klein deel betreft, wat doe je dan in die partij?
Het was ook Wijnschenk die, terwijl de problemen met De Jong en Eberhard al waren opgelost, het machtswoord sprak namens een deelkliek van de fractie. Of zij eruit, of hij met in totaal 8 man.
Ook probeerde hij Ed Maas in discrediet te brengen, overigens op basis van uit de lucht gegrepen argumenten.
Het kwam erop neer dat hij en zijn deelkliekje zouden bepalen wat de LPF gaat doen en niet de achterban of het bestuur. Hierin ging hij zover (en Wijnschenk met hem), dat ze doelbewust de LPF kapotgemaakt hebben. Of ze gaan mee met ons, of we blazen de boel op; dat was heel duidelijk hun uitgangspunt.
Dat laatste hebben ze ook gedaan; door geruzie en onterechte kabinetsbreuk (het kabinet draait toch nog steeds?!!) de LPF er binnenkort uit en met verlies van zeer veel zetels.
Ook gezien zaken die bij Indymedia, de VVD en een ‘anti-discriminatie’ stichting spelen, ook nog eens precies op het moment dat ik onbedoeld op dit spoor kwam, lijkt dit op een (al dan niet slechts cultureel) Joods complot. Dit vanuit de gedachte dat een burgerpartij anti-semitisch zou zijn en daarom beteugeld of om zeep geholpen moest worden.
Maar ook de Mossad heeft belangen in Nederland; o.a. de illegale wapentransporten via Schiphol lijken nog steeds door te gaan, ondanks het democratisch uitgesproken verbod daartoe.

Ook vanuit de BVD blijkt men bezig geweest te zijn om Pim af te luisteren en in discrediet te brengen. Fortuyn was door iemand van de BVD getipt hierover en bovendien belande de inhoud van persoonlijke gesprekken op straat; kennelijk om hem in discrediet te brengen. Er was nog een derde aanwijzing voor hun betrokkenheid. Kijk je naar wat eerder met de Centrumpartij gebeurde, waarbij vrijwel vanzelfsprekend de BVD om dezelfde redenen is ingezet, dan lijkt dit bijna op een vrijwel gelijke herhaling. Zelfs toen vond er een aanslag plaats en ging men door tot de doorbraak van die partij gestuit was.

Bij de directe aanleiding voor de moord op Fortuyn, is een Joodse lobbyist sterk betrokken geweest. Hans Knoop was het die als mediadeskundige Pim Fortuyn won om achter de nertsenfokkers te staan.
Hierdoor kwam Fortuyn en de LPF in conflict met een fanatiek ‘links’ deel van Nederland; Greenpeace en mensen gelieerd aan het dierenbevrijdingsfront.
(Hans Knoop is een van de bekendste Joodse lobbyisten; zo heeft hij Menten achter de tralies gekregen).

Op Lockheed, CIA en JSF ga ik dit keer niet verder op in; zie daartoe vorig stuk; dat deze mensen bij Pim Fortuyn op bezoek waren, een dag voor zijn moord.

SLOTSOM
De volgende organisaties, minimaal netwerken daarbinnen, van BVD, MID, CIA en Joodse lobbyisten (mogelijk de Mossad) zijn duidelijk betrokken geweest om de opmars van Fortuyn en de LPF te stuiten en te beteugelen; in de door hen gewenste richting.
Het riekt er sterk naar dat men daartoe vooral ‘links’ en ‘rechts’ tegen elkaar heeft opgehitst, om ze vervolgens beiden aan te kunnen pakken (voor zover ze dat niet zelf met elkaar doen).
Het ombuigen en kapotmaken van de LPF door deze diensten en netwerken, is met dit stuk bewezen.
De moord op Fortuyn zelf nog niet, maar ligt wel in het verlengde.
Omdat hiermee bewezen is dat de LPF doelbewust door Joodse lobbyisten (samen met de MID) kapot gemaakt is, komt het wel heel toevallig over dat een Joodse lobbyist de directe aanleiding voor de moord op Pim vormt.
Ook als je zonder dit verhaal kijkt naar mogelijk direct betrokkenen bij een complot, dan zijn de grootste spelers in Nederland voor dit soort vuiligheid ook de MID, CIA, Mossad en BVD. Deze werken binnen Nederland al jaren vruchtbaar samen; zeker wanneer hun belangen gelijkgestemd zijn. Zoals met de LPF en Pim Fortuyn.
Natuurlijk; bewezen is nog niets en dat zal je ook nooit kunnen. Maar dit verhaal zal je waarschijnlijk niet terug gaan vinden in de officiële media. En dat zegt wel wat; zo raar zit het toch niet in elkaar en vele mensen willen hier toch meer over horen in de media?

Dit was een (Metzelaar)vervolgartikel op:
III) Aanwijzingen plot Fortuyn; missing links
 http://www.indymedia.nl/nl/2002/11/7288.shtml
Zie dit artikel en verwijzingen naar andere en links voor meer info.

- E-Mail: contradienst@yahoo.com
 
supplements
Mark Metzelaar 
sun - 10.11.2002 21:36

ORIGINEEL ARTIKEL

Website: http://belgium.indymedia.org/front.php3?article_id=37733&group=webcast
 
Inderdaad 
MM - 20.11.2002 15:02

Zie bovenstaande link voor de verdere discussie en aanvullingen
supplements
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.