Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
zuur 
mx - 27.10.2011 17:40

Zou de redax dit zure bericht willen verwijderen de titel is echt te droevig voor woorden ...ga lekker een ander medium gebruiken om je persoonlijke mening over iets te verkondigen..

Onoverwinnelijk 
nn - 27.10.2011 18:08

@mx - je bent onoverwinnelijk als je hierboven staat. Zo'n sneue opmerking is geen teken van kracht maar een teken van zwakte !
Of niet dan 
nn - 27.10.2011 19:32

Ik heb duidelijke bewijzen van het achterbaks gedrag van RTL en GeenStijl.Dat ga ik hier miet benoemen maar de info is er. Daar kunnen laffe beelden van RTL en GeenStijl niet meer tegenop.
tenten leeggggggggg 
nn - 27.10.2011 18:45

 http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/10/hallo_ook_niemand_thuis_op_occ.html#comments
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.