Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Is dat zo? 
Xela - 13.08.2011 11:15

Zou er in het vervolg misschien eerder over gecommuniceerd worden met de lokale autonome AFA's.
Ik en wel anderen uit Ede/Wageningen hadden graag geholpen.



niks gemerkt 
NN - 14.08.2011 21:11

ik kom uit de regio ede - wageningen maar heb niks van een bijeenkomst gemerkt of gezien/gehoord.
nn 
nn - 13.08.2011 12:10

Het is altijd lastig om de balans te vinden tussen mensen betrekken bij een bepaalde actie die geheim moet blijven, vooral bij lokale antifa's die je misschien niet kent, tussen in de openheid treden om medestanders te vinden en je actie geheim houden...

De oplossing is actief worden zodat mensen je weten te vinden. Dat is de oplossing voor een probleem waar veel actiegroepen mee zitten.
nn 
nn - 13.08.2011 12:06

De bijeenkomst is openbaar aangekondigd, als AFA-Nederland besluit om door middel van de zaaleigenaar in te lichten de bijeenkomst te voorkomen dan heb je daar niet heel veel mensen voor nodig voor een maximaal resultaat. Volgens mij is dat hetgeen wat op dit moment telt.

Maar als er lokale antifa's in ede-wageningen zijn dan is het natuurlijk goed om daarmee in contact te kunnen treden. Ik zou zeggen stuur eens een mailtje naar elkaar, laat dit geen punt van irritatie zijn maar het begin van een samenwerking.
Congres? 
NN - 14.08.2011 13:09

Toch prachtig hoe de nazi's een kleine babbel- en zuipsessie met 30 personen weten te omschrijven als een congres. Als we zo gaan beginnen, heb ik wekelijks een congres.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.