Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
denkpolitie 
fer - 12.03.2011 19:59

@secretariaat LPTK: dit IM-forum is zeer populair onder de leden van de denkpolitie, dat heeft u goed gezien. Alles wat maar een beetje afwijkt van hun norm, wordt genadeloos in het extreem-rechtse kamp geschaard.
Van binnen juichen de tegenstanders. 
Eric - 12.03.2011 10:29

De ondertoon van het artikel maakt me een beetje misselijk.
De auteur schroomt niet om Auschwitz erbij te halen, wat in mijn ogen al een kapitale blunder is.
Maar er word nog net niet gejuicht dat deze aarbeving en tsunami heeft plaatsgevonden in Japan zodat het gevaar van kernenergie kan worden aangetoont.
Verwijzingen naar Tsjernobil moeten natuurlijk ook weer geplaatst worden terwijl het daar om een totale andere situatie ging.
Natuurlijk is de situatie ernstig en houd ook ik m'n hart vast maar laten we het perspectief en omstandigheden niet uit het oog verliezen.
Of luid het credo van de antikernenergie beweging "never let a crisis go to waste".
Aardbeving natuurverschijnsel of wapen 
Tijdsgeest - 15.03.2011 14:18

HAARP instrument
HAARP instrument

De laatste jaren komen er steeds meer verhalen naar buiten van gerenomeerde journalisten over het gebruik van HAARP (High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program) als wapen. Dit apparaat zou in staat zijn trillingen op te wekken door gebruik te maken van de ionensfeer rondom de aarde. Dit apparaat stond aanvankelijk onder toezicht van de wetenschap, waarin weermodificatie in de doelstellingen lag. Later werd het project overgenomen door het militair industrieel complex in de VS. Enkele jaren geleden werd Japan ook getroffen door een aardbeving (juli 2007). Benjamin Fulford (oud)journalist van Forbes magazine had een gesprek hierover met een oud minister van financien Takanaka. Volgens Fulford zou Japan getroffen/aangevallen zijn (toen) door een aardbevingsmachine/HAARP! Ook Hugo Chavez claimde eerder dat de VS voor GOD speelde met het uittesten van een aardbevingsmachine.
Momenteel zijn er 4 landen waarvan bekend is dat ze dit instrument bezitten: Rusland, VS (Alaska), Noorwegen en Puerto Rico

Het interview met (oud) minister Takanaka:  http://www.youtube.com/watch?v=0VX0JvpW5q0

Chavez over HAARP:  http://www.youtube.com/watch?v=2gLckLFobyY

Wikipedia over HAARP:  http://nl.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program
LPTK? 
Nn - 12.03.2011 04:05

LPTK,

Ik was heel geinterreseerd je artikel aan het lezen totdat je opeens de Nazis en Auswitz erbij haalde en je daarmee het moetikjeserieusnemengehalte van je artikel ernstig schade aandeed. Moet dat nou?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.