Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
reactie is geen aanvulling 
NN - 31.01.2011 16:16

Indymedia biedt geen mogelijkheid om te reageren, of te discussiėren. Wel om aanvullingen (met nieuwswaarde) te plaatsen, vandaar dat er een titel ingevoerd moet worden...

(Dit is natuurlijk ook geen aanvulling... in de 'Ruis' ermee!)
De witte dorpen en dorpers.... 
nn - 02.02.2011 23:47

Met alle respect maar de angst tegen alles wat als " vreemd " wordt gezien is het grootst in de witte dorpen dus ook op het Friese platte land. Dat is niet alleen mijn observatie. Er zou dus ook wat moeten gebeuren in de dorpen daar is het meer nodig dan bijv. in Leeuwarden denk ik. De PVV aanhang zit volgens mij ook meer in die dorpen. Ik heb zelf vorige week een poster tegen de BAM opgehangen bij de " ingang " van het dorp waar ik woon. Wat denk je ? Die poster heeft er niet lang gehangen.
Straat op 
nn - 16.02.2011 01:18

Ik zou zeggen, aan de borden te zien, gaat allemaal een avondje met een spuitbusje de straat op in eigen buurt om even wat kleine correcties te verrichten op de borden.

ik dank u wel!
buitensluiten 
karel de grote - 31.01.2011 15:20

hero sluit geen moslima's buiten maar moslima's met een hoofddoek. Dat is wel wat anders.

* kan trouwens bij de reacties de titel eruit worden gehaald. lastig om steeds wat in te vullen en voegt niks toe.
terug sturen 
nn - 02.02.2011 08:52

Ze moesten die PVVers allemaal terug sturen naar hun eigen land!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.