Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
relativerend 
MM - 15.01.2011 03:28

We hoeven niet aan geschiedvervalsing te doen; niet ten voordele van 'de' joden en niet ten nadele. Er zit een redelijke grond van waarheid c.q. minimaal invalshoek in wie er (onder andere) achter de Bolsjewiekse revolutie zaten, maar om dat op "de" joden (cultuur, identiteit, ras, geloof, oid) terug te voeren als geheel, is weer net zo bezijden de waarheid. En bovendien racistisch en discriminerend; er zijn er genoeg die daar niets mee te maken hebben en er daarom niet op aangesproken willen worden.
Waarom informatie over AKC ruis? 
NN - 15.01.2011 15:42

Waarom worden de reacties over de mogelijke individuen achter AKC naar de ruispagina verplaatst? Het lijkt me vrij duidelijk dat dit mensen vanuit de anti-semitistische / fascistische hoek zijn en ook dat het Homan en zijn geesteskinderen van de NSA zijn past goed binnen deze lijn.
ANS neem ik aan? Wat bedoel je met DH? 
MM - 15.01.2011 10:02

Eite Homan
 http://www.monitorracisme.nl/content.asp?PID=197&LID=1
"... associeert hij zich met andere vijanden van Israël en het jodendom, zoals bijvoorbeeld Saddam Hoesein en Osama bin Laden. Homan heeft vanwege zijn extremisme en zijn internationale contacten in kringen van oude en nieuwe nazi's een hoog aanzien ..."
NN - 15.01.2011 09:38

NSA DH waarschijnlijk, en dan nog wel een uiterst mager groepje. Net als die onzin dat Eite Homan & co opeens over arbeidersraden spreken.

Aangezien ze ongetwijfeld meelezen ook een prima moment om ze er nog maar eens op te wijzen dat ze geen voet aan de grond gaan krijgen in de linkse beweging. Nazi's Raus!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.